Powiedziałem sobie, że jesień i zima będzie przeznaczona na prawidłową prace nad masą. Dobra dieta, dobry trening, dobry wypoczynek.
Chciałbym się Was poradzić dzisiaj co do odżywek jakie chcę zastosować przez ten czas (oczywiście z wymaganymi przerwami np. kretki).
Dane:
przy wzroście 178 cm i wadze (już po redukcji docelowo 79-80kg) dieta będzie miała 2500kcal-2800kcal (tu jeszcze wyjdzie w trakcie). Powyżej 3000kcal szybko fat mi przyrasta.
Oprócz diety dodatkowo suplementy: (proszę nie sugerować się marką, po prostu porównywałem ceny i wagi i Olimp generalnie najtaniej mi wyjdzie, choć nie we wszystkim, to fakt).
1. Olimp Profi Whey Mass.
2. Kre Alkalyn 2500 Mega Caps.- Olimp (mono bardzo ładnie mi się przyjęło, ale niestety wody sporo było, teraz tego nie chcę).
3. Omega 3 - Olimp
4. ZMA - Olimp
5. Vitamin Plus -Olimp.
6. NO2 - Aminostar
7. Tribulus Terrestris - Aminostar(tu po 2 tyg. 3 kaps. dziennie czułem pozytywne efekty - również po przebudzeniu

8. Tauryna Mega Caps. - Vitalmax.
9. Ostrowia - tylko czekoladowa bo innej nie znosze :-/
Zastanawiam się nad Dibencozide Magnum - Megabol ("szwagier" mocno mnie namawia, a w łapce ma 45 cm :) ) oraz nad D-Ribose (do mono brałem węgle, ale czy prze Kre Alkalyn'ie też polepszą wchłanianie ? ).
Z boku gdzieś jeszcze jest olej MCT. Ale to tylko awaryjnie. Sprawdziłem i na mnie działa bardzo fajnie. Siła nie wiedzieć znikąd przychodzi

Proszę o doradzenie. Coś dołożyć ? Coś wywalić bo strata kasy ?
Wiem, że co człowiek to inne zdanie, ale chciałbym wyciągnąć pewną średnią z Waszych opinii.
pozdro all i sog (ale nie dla all

Życie to niej**ajka...
Jestem ON przez cały rok-dietanabol 6 x ed.
Drobny cwaniak !