...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Skoro przerwałeś cykl po 3 strzałach propa to najlepiej o tym zapomnieć i powrócić do tematu jak będziesz na to gotowy :)
1
...
Napisał(a)
Nie wiem czy to alergia na środek, czy po prostu pierwsze iniekcje w te miejsca, ale po zastrzyku pośladek i udo spuchły i bolały. Zastrzyki zrobione były dobrze. Prop jest z EuroPharmacies, jest to pierwszy cykl.
...
Napisał(a)
Michał134Nie wiem czy to alergia na środek, czy po prostu pierwsze iniekcje w te miejsca, ale po zastrzyku pośladek i udo spuchły i bolały. Zastrzyki zrobione były dobrze. Prop jest z EuroPharmacies, jest to pierwszy cykl.
Przy pierwszym kontakcie z saa , zdarza sie taka reakcja organizmu

1
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
Prop i pierwszy kontakt z SAA, to norma, u mnie tez było nie ciekawie na początku na propie, puźniej lepiej ale też go czułem, możesz zmienić na enan albo cypka, powinno być lepiej
1
długa droga przede mną
...
Napisał(a)
Zwłaszcza na propie gdzie znam osoby, które biją towar już latami a na propa reakcja alergiczna. Spróbuj z innym estrem, może masz podobnie.
1
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
kup pewniejszy lab androchem , ap biosira nie jakiś tam wynalazek bij w brki igłą 05.25 powinno być opisz jak robisz inj... może jakiś nerw przerwałeś
...
Napisał(a)
Taa a pozniej bedzie mial uczucie, ze go ktos w bark postrzelil. Zeby bic po barkach, bickach itd to trzeba je miec. Ten lab testuje teraz juz pare srodkow i jest ok. Ale propa nie bilem i po propie sa czesto takie historie.
OnGear
...
Napisał(a)
Żadne barki, ludzie. W bark to można wbić jak masz tam odpowiednią ilość mięśnia. Zaczynamy od dużych partii i tam gdzie najwygodniej. Tyłek i uda.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Polecane artykuły