...
Napisał(a)
Jaka może być maksymalna przerwa pomiedzy inekcjami w dece długiej? Tzn ile czasu jest ok od ostatniego wbicia żeby bic dalej (żeby coś jeszcze było w organizmie)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Super dzięki!! czyli wróce z decą po 2 tyg to jest jakby jeden cykl....dzieki
...
Napisał(a)
stopczyktczSuper dzięki!! czyli wróce z decą po 2 tyg to jest jakby jeden cykl....dzieki
Tak
...
Napisał(a)
A optymalna przerwa między cyklami na dece? Lub np leci 20tyg deca , 10tyg off i nastpenie wrzucic npp do kolejnej masy?
...
Napisał(a)
Kwestia rozpisanego planu celu. Kwestia wynikow badan morfo prolka. 2miesiace wydaja sie optymalne
...
Napisał(a)
menio_wwaA optymalna przerwa między cyklami na dece? Lub np leci 20tyg deca , 10tyg off i nastpenie wrzucic npp do kolejnej masy?
Ankieta dzialu.
...
Napisał(a)
stopczyktczSuper dzięki!! czyli wróce z decą po 2 tyg to jest jakby jeden cykl....dzieki
też kiedyś musiałem tak przerwać na dwa tygodnie nie odczułem zupełnie nic po powrocie i kontynuowaniu
1
...
Napisał(a)
sroxxxstopczyktczSuper dzięki!! czyli wróce z decą po 2 tyg to jest jakby jeden cykl....dzieki
też kiedyś musiałem tak przerwać na dwa tygodnie nie odczułem zupełnie nic po powrocie i kontynuowaniu
Tzn nie odczułeś spadków i normalnie leciało dalej nie oczułeś tej przerwy?
Polecane artykuły