...
Napisał(a)
Siemanko. Jestem już prawie 2 tygodnie na propie. Chciałem pociągnąć cykl przez 12 tygodni. Wszystko mam kupione razem z całym odbblokiem itp. Za niedługo mogę jechsc na darmowe wakacje za granice (będzie siłownia) i moje pytanie brzmi następująco - co robić ? Propa nie będę przewozić a nie chce przerywać cyklu. Kupić może jeden flakonik dłuższego estru i przedłużyć cykl ? Np. Kupiłbym cos co przebije przed wyjazdem i za 8 dni wrócę do propa ? Można tak mieszać ? Prosiłbym o radę.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sorki nie dopisałem. Wakacje będą trwały tydzień. Diete będę trzymać na oko bo będę jadł pewnie gotowce z hotelu
...
Napisał(a)
Możesz tak zrobić
1
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Dzięki flex. Mógłbyś może jeszcze polecić coś ? W sensie ile przybić żebym mógł przybić znów za 8 dni ? Wielkie dzięki !
Bije 100mge2d
Zmieniony przez - michalaniolek0220 w dniu 2021-05-06 19:50:24
Bije 100mge2d
Zmieniony przez - michalaniolek0220 w dniu 2021-05-06 19:50:24
...
Napisał(a)
Przed wyjazdem wbij ~200 mg enan/cypio/mix
1
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Czesc,mógłbyś mi doradzic ? Deal pisze ze nie ma sensu kupowania nowego estra bo jak wyjeżdżam na 6-7 dni to lepiej przybić więcej propa przed i po wyjeździe. Co sądzisz ? Kupić jednak enana czy walić więcej propa ?
...
Napisał(a)
Kup długi estr bo prop popikuje praktycznie do zera ,osobiście bym tak zrobił
I możesz pociągnąć ten długi este juz do końca flakony powiedzmy te 250 mg co 5 dni a następnie wrócić na propa i cykl wyjdzie dłuższy
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2021-05-24 08:28:11
I możesz pociągnąć ten długi este juz do końca flakony powiedzmy te 250 mg co 5 dni a następnie wrócić na propa i cykl wyjdzie dłuższy
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2021-05-24 08:28:11
1
...
Napisał(a)
Okej to dokupie hcg bo mam tylko 15k i enana:) dzięki bardzo za szybka pomoc
...
Napisał(a)
Widzę łodzianin ze stary wyjadacz jesteś i duży szacun masz. Z racji ze to mój pierwszy cykl -od 2 lat pytałem
Kulturystów o rady jak wejdę na bombę i są dwie szkoły z tego co widzę. Doradzisz mi proszę ? Chodzi mi o mase. Jestem aktualnie na masie na cyklu,kończę cykl w połowie wakacji i moje pytanie brzmi fo dalej po odbloku ? Chciałbym masować bez saa aż do zaczęcia nowego cyklu na redukcje (czyli masować naturalnie przez okres po cyklu - cyklu i odblok) i wracając - moje pytanie brzmi czy ma sens masować bez saa po cyklu ? Nie chce mieć bardzo długiego cyklu a chce nabrać te 3 kg więcej po zakończonym cyklu :)
Lepszym wyborem będzie po cyklu „zero kaloryczne” i kolejny cykl znów na mase i kolejny na redukcje - czy mogę pozwolić sobie masować dalej po cyklu ? Bo jedni mówią ze nie zbuduje nic naturalnie po cyklu (mysle ze to bzdura) a inni ze śmiało mogę masować i coś zbuduje i nawet na sile zyskam. Trochę chaotyczne pytanie ale mam nadzieje ze zrozumiesz :) Dzięki!
Kulturystów o rady jak wejdę na bombę i są dwie szkoły z tego co widzę. Doradzisz mi proszę ? Chodzi mi o mase. Jestem aktualnie na masie na cyklu,kończę cykl w połowie wakacji i moje pytanie brzmi fo dalej po odbloku ? Chciałbym masować bez saa aż do zaczęcia nowego cyklu na redukcje (czyli masować naturalnie przez okres po cyklu - cyklu i odblok) i wracając - moje pytanie brzmi czy ma sens masować bez saa po cyklu ? Nie chce mieć bardzo długiego cyklu a chce nabrać te 3 kg więcej po zakończonym cyklu :)
Lepszym wyborem będzie po cyklu „zero kaloryczne” i kolejny cykl znów na mase i kolejny na redukcje - czy mogę pozwolić sobie masować dalej po cyklu ? Bo jedni mówią ze nie zbuduje nic naturalnie po cyklu (mysle ze to bzdura) a inni ze śmiało mogę masować i coś zbuduje i nawet na sile zyskam. Trochę chaotyczne pytanie ale mam nadzieje ze zrozumiesz :) Dzięki!
...
Napisał(a)
W skrócie chodzi o to czy po cyklu na mase mogę nadal masować naturalnie a bardziej czy ma to sens ?
Polecane artykuły