Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1836
No dzieki za SOGi. Czasami naprawde miewam sytuacje, ze mi sie cholernie nie chce, a innym razem nosi mnie jak nie mam co z soba zrobic to sam zaczynam z nudow cwiczyc. No coz bez wysilku nie ma zadnych efektow wiec jakos trzeba sie zmuszac. Teraz dokupilem ekspander i powiem wam, ze jak sie troche pokombinuje to mozna nawet i ciekawe rzeczy wymyslec :P Nie cwicze aby byc tam jakims mega duzym lecz po to aby cieszyc sie zdrowiem i byc w formie jak najdluzej. Nie narzekac na starosc jak to mnie kregoslup boli czy tez inna czesc ciala.
I rowniez zauwazylem, ze brakuje osob, ktore cwicza w domach nie chodzac na silownie. A takie wlasnie osoby z olbrzymia wytrwaloscia i uporczywoscia w dazeniu do celu najbardziej mnie motywuja.
Szacuny
8
Napisanych postów
9973
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
30617
niestety, zła jakość drugiego zdjęcia. można dostrzec poprawę klatki, zmniejszenie bioder, mała rysa pionowa na brzucha - ta oddzielająca pionowe rzędy prostych.
w moim przypadku jak trenuję siady mniej niż 2x w tygodniu to mnie kolana swędzą - VooDa
Szacuny
8
Napisanych postów
9973
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
30617
taa, lekkie. jakbym mógł, to bym wrzucił lepsze zdjęcie, ale nie mam. na 1 stoję pod kątem, a na 2 jakby "prosto", więc może się wydawać bardziej "płasko".
wrzuć swoją fotę z ankietą i opisanymi poprawami.
Zmieniony przez - skl15 w dniu 2009-06-24 19:40:30
w moim przypadku jak trenuję siady mniej niż 2x w tygodniu to mnie kolana swędzą - VooDa
Szacuny
11
Napisanych postów
1859
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
31643
Wiadomo, że większość z nas nie będzie miała jakiś giga przyrostów. Głównym celem tematu jest pokazanie co można w domowych warunkach osiągnąć i pochwalenie się swoimi wynikami.
Mam nadzieję, że temat nie przerodzi się w przechwałki kto jest lepszy od drugiego, bo zacznie się wklejanie nie swoich zdjęć itp., co raczej jest bez sensu.
skl15 - na zdjęciach dobrze przemiany nie widać, bo oba są w innych pozycjach, pewnie jakby obydwa były w tej samej to przemiana jest :)
Szacuny
14
Napisanych postów
602
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2370
Waga : 81
Wzrost : 182
Cel treningowy : masa
Staż treningowy na siłowni : 10 miesięcy