To będzie Twój rok! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Przedwczesny wytrysk - porady

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5391

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez flex1976 z działu Doping.
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 15 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 70
Witam :) chciałabym sie poradzic w imieniu partnera. otoz nasze zycie sexualne jest nie za dobre, problem we wczesnym wytrysku. czy znacie moze jakies tabletki ktore na to pomoga?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6415 Napisanych postów 78985 Wiek 41 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 773019
Wszystko jest kwestią wprawy i doświadczenia. Nie każdy seks będzie taki sam, więc twierdzenie, że za pierwszym razem było dłużej nie jest istotne. Warto zwrócić uwagę na nawilżenie i kwestie dogrania się.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 385 Wiek 41 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 17618
za mocno go podniecasz dlatego leje falstarcie
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11199 Napisanych postów 52078 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
a u lekarza był? Bierze sterydy?

Zmieniony przez - zioekt w dniu 2016-06-11 21:54:22
...
Napisał(a)
Początkujący
byl u urologa i wszystko ok. nic nie bierze.
...
Napisał(a)
Początkujący
to juz troche trwa i mnie juz troche irytuje. no nie wiem czy alkohol i inne rzeczy maja na to wplyw....

Zmieniony przez - nancy922 w dniu 2016-06-11 22:01:11
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11199 Napisanych postów 52078 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Są leki, ale raczej forum to nie miejsce na to, idźcie do innego lekarza.
...
Napisał(a)
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 492546
W jakim wieku jest partner ? Bo na początku przygody z życiem seksualnym takie rzeczy są dość częste. Alkohol to raczej by opóźniał nisz przyspieszał , są prezerwatywy np. Durexa które opóźniają wytrysk, kojna sprawa to presja jeśli chłopak będzie się stresował że za szybko skończy np. z nacisków z Twojej strony to też tak pewnie będzie także więcej luzu.
...
Napisał(a)
Początkujący
28 lat.
...
Napisał(a)
Początkujący
wlasnie naciskow z mojej strony nie ma i zadnego dogadywania tylko na spokojnie porozmawialismy o tym problemie. zalezy mi zeby cos sie zmienilo.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 595 Napisanych postów 2062 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 22572
a po wcześniejszym wytrysku gdybyście odczekali z 20 minut i wzięli się ponownie do roboty to efekt byłby ten sam??? Raczej po przeładowaniu powinno być lepiej - tak mi się wydaje na chłopski rozum
...
Napisał(a)
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 2090 Napisanych postów 49893 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 492546
28 lat to już odpada kwestia której wspomniałem na początku bo tyczy się głownie nastolatków, przy drugim podejściu normalne że zawsze trwa to dłużej , stosowaliście te prezerwatywy ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Opuchlizna na twarzy

Następny temat

Ból przedramienia i barku

flex
Polecane artykuły