Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Witam wszystkich. Myślę nad włączeniem do stałej suplementacji TRT provironu. Moje pytanie kieruję do osób które przez dłuższy czas stosowały / stosują proviron względem wiadomo DHT - prostata i lipidami.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ankieta działu
Leciałem prawie 2 lata non stop po 50 mg
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Trzeba regularnie badac prostate tyle mi powiedzial uro jak bylem po recki,
...
Napisał(a)
lodzianin1Jak lodzianin ogólnie ze zdrówkiem jezeli możesz ocenić pozytywne / negatywne skutki?Ankieta działu
...
Napisał(a)
daniel.dddd1To musiało być dawno niestety obecnie w PL brak provironu w aptekach.Trzeba regularnie badac prostate tyle mi powiedzial uro jak bylem po recki,
...
Napisał(a)
No brak ja leciałem andro,zdrówko ok
Badania regularnie robione ,prostata badana
Samopoczucie plus libido na plus
Ja mega lubie provi
Badania regularnie robione ,prostata badana
Samopoczucie plus libido na plus
Ja mega lubie provi
2
...
Napisał(a)
colin2000daniel.dddd1To musiało być dawno niestety obecnie w PL brak provironu w aptekach.Trzeba regularnie badac prostate tyle mi powiedzial uro jak bylem po recki,
To ze nie ma wiem, pytales o wplyw provi-prostata nie dostepnosc provi-apteka wiec protokol podejsica do profilaktyki przy suplementacji provi napewno nie zmienil sie mimo ze provi juz nie kupisz

1
...
Napisał(a)
Ok dziekuje za odp. zaczolem brac i samopoczucie na duzy plus i podjolem decyzje aby na stale to wlaczyc 2x po 25mg
...
Napisał(a)
Można dzielić, ale ja jestem wygodny i wrzucam całość rano 

...
Napisał(a)
Wygoda zazwyczaj wygrywa ;) Provi mozna dzielic nawet do 3 razy doba przy tych wyzszych dawkach juz
...
Napisał(a)
Spróbuję i rano 50mg. A Panowie jeszcze pytanie odnośnie cholsterolu czy coś zaburza miedzy HDL a LDL, trójglicerydami?
Polecane artykuły