Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Jak zawsze licze na wasza nieoceniona pomoc. Zwracam sie z prosbo o ulozenie diety ktorej koszt calkowity (miesieczny) nie przekroczy 400zl.
Kilka slow o sobie i celu diety:
Trenuje od poltora roku. Waze 90kg przy wzroscie 185cm. Obwod bicepsu to 41cm... przyznam ze od dluzszego czasu nie mierzylem sie wiec nie wiem jak inne wymiary. Dodaje zdjecie zeby pokazac typ sylwetki. Jak widać mam problem z lapamniem masy. Nie chce co prawda stracic rzezby lecz zalezy mi na zwiekszeniu masy miesniowej.
I tu prosba do was czy mozecie ulozyc mi diete ktora spelni moje oczekiwania? Czy w tej kwocie to wogole mozliwe? Dodam jeszcze iz lada dzien rozpoczyna cykl zlozony z:
- kreatyny
- decstrose
- bialka
- bcaa
-glutaminy
Sklad cyklu jest taki poniewarz dostalem od Brata w prezencie takie wlasnie odrzywki. jest ich naprawde sporo i spokojnie starczy ich na dwa 6 tygodniowe cykle.
Z gory bardzo wam dziekuje. Licze na wasza fachowa pomoc !!! Kulturystyka to naprawde moje zycie (wielkie hobby). Brakuje mi jednak profesjonalnej wiedzy na temat odrzywiania. I dlatego licze na was KOLEDZY

"To live is to suffer, but to survive... Well... Thats to find meaning in this suffer" (DMX). Ride or Die...