Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
32
Witam.
Mam 18 lat, 75kg wagi, 187 cm wzrostu. Ostatnio zacząłem biegać, chce do tego dołączyć siłownie. Prosze o jakiś racjonalny trening
oraz diete(jakie suplementy ewentualnie). Chciałbym przybrac na masie. Ale wiem że w moim przypadku zła dieta może spowodowac że bede palił mięśnie podczas biegania. Prosze o pomoc.
Dla mnie lekiem są ćwiczenia fizyczne, konstrukcje liryczne i dziewczyny śliczne.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
5963
Napisanych postów
74406
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
744966
Sa do tego przeznaczone specjalne tematy, na podstawie ktorych bedziesz w stanie ulozyc sobie diete dopasowana do Twojego organizmu i celu. Poczytaj i jak bedziesz mial jakies pytania to pisz. Trening w innym dziale.
Szacuny
30
Napisanych postów
2733
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
16414
Mikus-Lepiej by zabrzmialo jakbys powiedzial "Nie chcialem isc na latwizne i duzo czytalem,ale jednak nie rozumiem do konca wszystkiego i prosze o pomoc" :D
Poczytajac podstawowe rzeczy powinienes juz duzo wieksza wiedze miec.
Nawet jesli zdarzylby sie cud i ktos by Ci ulozyl diete i zaproponowal trening to nie byloby to samo.Zeby stosowac zamienniki,miec pojecie co robisz,zeby osiagnac jakis cel musisz choc troche sie poedukowac.
To nie takie straszne jak sie wydaje
Zmieniony przez - Hihihehe w dniu 2008-04-19 07:49:00
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
32
wiem wiem...ja z natury jestem szczery, nia mam zwyczaju kłamac. zreszta nie jestm w tym takiu zupełnie zielony, to nie pierwsze artykuły jakie czytam na ten temat, ale musze przyznac ze to co tutaj można znalesc too szok. GENIALNE!!!!!!!!!!!! pozdrawiam
Dla mnie lekiem są ćwiczenia fizyczne, konstrukcje liryczne i dziewczyny śliczne.
Szacuny
9
Napisanych postów
842
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4976
Mikus mnie sie tam twoja wypowiedz spodobala szczera ;>
No wiec wejdz w ten link co podal Domer.
1.oblicz sobie zapotrzebowanie
2.Uloz diete 3.Daj do sprawdzenia a co do forum... to rzeczywiscie jest genialne mozna sie wrecz uzaleznic Pzdr.
Zmieniony przez - Makaveli17 w dniu 2008-04-19 12:38:31