"Never Give UP"
"After the rain ,comes the sun"
----------------------------- Pozdrawiam ceo
Doradca w dziale "Trening"
Doradca w dziale "Kulinaria"
Pomoz glodnemu dziecku http://www.pajacyk.pl
...
Napisał(a)
Ostatnio kilka osob wystawilo propozycje ,aby uhonorowac uzytkownika "duramen" tzw. boldem za swoj udzial w dziale trening ,osobiscie ostatnio malo pisalem w tamtym dziale wiec nie wiem kto ile sie udzielal ,ale z tego co chlopaki mowia Dura daje tam rade , nie patrzcie na sume sog'ow bo jak chyba kady wie ,ostatnio bardzo zadko sie dostaje "zapracowane" sogi ,tak wiec wyszla taka inicjatywa nie tylko odemnie ,ale od kilku innych uzytkownikow ,tak wiec to wam zostawiam ostateczne rozstrzygniecie tej sprawy.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
z tymi soagami Ceo ma racje, bo 80% ludzi w treningu wchodzi tylko na kilka minut i prosi o plan i nigdy wiecej nie wraca, ewentualnie dostaje sie za glupote
jak najbardziej Duramen zasluguje na takie wyroznienie, mi pomogl wiele razy(i mam aktualnie planik ulozonyprzez niego i naprawde daje rade
moj glos oddany!
jak najbardziej Duramen zasluguje na takie wyroznienie, mi pomogl wiele razy(i mam aktualnie planik ulozonyprzez niego i naprawde daje rade
moj glos oddany!
**** -->>SFD FiGHT CLuBE<<--****
Ajj ten nieostożny Blinkuś...wpadł jak dziecko.
-=Gainer Team=-
...
Napisał(a)
"ewentualnie dostaje sie za glupote"
jako spec wypraszam sobie
jako spec wypraszam sobie
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
saib
Dzieki panowie...zobaczymy co z tego wyjdzie
Dzieki panowie...zobaczymy co z tego wyjdzie
moderator na insomni
...
Napisał(a)
jak jużmówiłem
duramen zasługuje na bolda, na forum ejst długo , zawsze pomoże jak umie , jak nei umie to sam sie dokształci by dalej pomagać , sogi sie nie liczą ale to co sie wkłada w forum , uważam żę duramen w pełni zasługuje na bolda w treningu
duramen zasługuje na bolda, na forum ejst długo , zawsze pomoże jak umie , jak nei umie to sam sie dokształci by dalej pomagać , sogi sie nie liczą ale to co sie wkłada w forum , uważam żę duramen w pełni zasługuje na bolda w treningu
...
Napisał(a)
spoko zwracam honor - EOT
wracamy do tematu
wracamy do tematu
**** -->>SFD FiGHT CLuBE<<--****
Ajj ten nieostożny Blinkuś...wpadł jak dziecko.
-=Gainer Team=-
...
Napisał(a)
jasne ze mu sie cos nalezy, w koncu troszke siedzi na tymforum i czasami ma glupie jazdy ze ma zamiar opuscic forum bo go nikt nie kocha ale to spoko koles pomaga w treningu mi tez kiedys pomogl w ulozeniu planu na gg. Nadaje sie, na pewno bardziej niz Saib
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
a fak ju, i tak me rules %)
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
Polecane artykuły