Czy jest mozliwosc ze bede bezplodny po takiej kuracji?
...
Napisał(a)
Witam, chcialbym poleciec propionat i masteron okolo 2 miesiace. Jaki odblok po takim cyklu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Mikzam6Witam, chcialbym poleciec propionat i masteron okolo 2 miesiace. Jaki odblok po takim cyklu?
Jak ci zależy to zbadaj sobie teraz czy wszystko działa ile spermy itp możesz od razu wyłapać abnormalności zanim spieprzysz hormony
1
...
Napisał(a)
lodzianin12 miesiące za krótko
Dlaczego brak diety ?
Dziekuje za odpowiedz. Dwa miesiace mi wystarczy mysle, diete kalas tam trzymam bialko węgle tłuszcze. Myślałem żeby sobie wykupić dietę jak już będę leciał z towarem. Myślisz ze może taka kuracja mieć duży wpływ na bezpłodność? I evt jaki odblok polecasz? Clomid hcg?
Czytaj więcej na https://www.sfd.pl/Temat/EdytujWypowiedz?rid=20092545&tid=1223060&fid=14
...
Napisał(a)
Jak jesteś płodny i na cyklu będzie podawane hcg I będzie ok pct nie powinno być problemów. Ale jak napisałem szkoda się blokować na kilka tyg tylko zrobic ten cykl dłuższy i wyciągnąć z niego maksa
1
...
Napisał(a)
lodzianin1Jak jesteś płodny i na cyklu będzie podawane hcg I będzie ok pct nie powinno być problemów. Ale jak napisałem szkoda się blokować na kilka tyg tylko zrobic ten cykl dłuższy i wyciągnąć z niego maksa
No masz racje pociągnę to dłużej moze 16 tygodni. Uważasz ze mam bić hcg razem z towarem ?
Polecane artykuły