REACT_OPOLE
...
Napisał(a)
Chciałbym zapytać o rozsądne połączenie tych trzech srodków.Czytając archiwum natrafia się na rózne szkoły przyjmowania propy zatem określe załozenia.Cykl ma na celu zatrzymanie obecnej masy przy redukcji tkanki tłusczowej i przyrosćie suchej masy.Oczywisie nei wymagam od cyklu 30 kg wiecej na ławce , 8 cm w biku itp.Nie zalezy mi na wymiarach oraz sile tak bardzo jak na odpowiedniej definicji.Wcześniej brałem nandrolon w kombinacji z stanzaolem (tabs) oraz propem.Było to jakiś czas temu (około roku).Wracając do sedna sprawy cykl chciałbym oprzeć na propie ( i tu pojawia sie problem - wczęsniej brałem 5% prope - była ok ale małe stęzenie(2ml na injekcje przy ich dużych częśtościach nie jest przyjemne), 10% z faramdonu odpadają (ból poinjekcyjny) wchdzi w gre zatem 5% framadon,testopilin( jednakze słyszałem kontrowersyjne opinie o lyka) , badź tez najnowszy wynalazek chińskich braci testop 100.Z stanazolu mysłe nad 10 z BD chyba najpewniejsze na dzień dzisiejszy no i do tego sally.Jeżeli ktoś ma pomysł lub jechał na podobnym cyklu będe bardzo wdzieczny za informacje. Oczywiście clom na koniec cyklu , ewentualnie pregnyl i/lub proviron. Wszystkie cenne informacje mile widziane - jeżlei ktoś nie ma nic sensownego do dodania proszę aby nie wypowiadał sie w tym poście. z góry dziękuje i pozdrawiam REACT.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
co tu wymyslac
standard jedz
1-8 prop 100mg e2d
4-8 stan progress 30->40mg
5-10 sally progress 16-32mg
standard jedz
1-8 prop 100mg e2d
4-8 stan progress 30->40mg
5-10 sally progress 16-32mg
...
Napisał(a)
Dzieki za info - co do clena - mega fatalnie sie po nim czuje , po slly jest lepiej.Wracajać do pytania wśród wielu opini jest i taka ze propa szybko zapycha i startując dawką 100mg w 4-5 tyg cyklu dawak ta nie będzie wcale efektywna...Zatem czy nie lepiej zacząć od dawki rzedu 50 i dosć do 150-200 w ostatnich tygodniach??i jeszcze ostatia rzecz - propa z hubei - czy ktoś już jej uzywał??? Jakie opinie?Dziękuje i pozdrawiam.
REACT_OPOLE
...
Napisał(a)
progress zawsze OK tyle, ze nie nie mozna startowac z nieskutecznych dawek.. szybko wysyc receptory (7szotów 150mg e2d) potem 7 szotów 50-75mg.. potem progress 100-150mg.. i jest OK
...
Napisał(a)
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem - pierwsze dwa tygodnie 150 mg co 2 dzień , potem 50-75 co dwa dni przez kolejne dwa tygodnie i kolejne 4 tygodnie startować ze 100 do 150 co drugi dzień.Wracając do clomidu - 2 dni po ostanim strzale propy.No i propa - pytałem 3 razy i narazie bez odzewu hubei legit - bo propy chyba nie walą przestrzelonej.Dzięki za już otrzymane info.
REACT_OPOLE
...
Napisał(a)
dobrze zrozumiales i jest to IMO skuteczne podejscie
PCT 1dzien po stanabolku a stanabol ciagnij 3dni po ostatnim szocie
wyjdzie 4dni po ostatnim szocie.. IMO optimal
co do propa - na ten czas.. farmadon, moze testopin 100.. ale jezeli chcesz miec pewnosc to bierz rakietki..
PCT 1dzien po stanabolku a stanabol ciagnij 3dni po ostatnim szocie
wyjdzie 4dni po ostatnim szocie.. IMO optimal
co do propa - na ten czas.. farmadon, moze testopin 100.. ale jezeli chcesz miec pewnosc to bierz rakietki..
...
Napisał(a)
Tylko że rakietek - to wyjdzie jakoś dużo za dużo - a zrosty przy takiej ilosci są wysoce prawdopodobne...Zatem sugerujesz aby odpuścić zabawki z hubei?
REACT_OPOLE
...
Napisał(a)
liczba szotow bedzie ta sama jedynie ilosc soku wieksza..
sugeruje zeby brac to co pewne, thats all
sugeruje zeby brac to co pewne, thats all
...
Napisał(a)
T-lite a co powiesz na prope 50ml 100mg/ml - produkowana przez jakiegoś farmaceute w czechach??Podobno dużym chłopakom starcza taka butelka na 3-4 dni :]
REACT_OPOLE
Polecane artykuły