SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Prop hcg clom nolva konkretny odblok

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1459

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1945
No to tak zależy mi najbardziej na konkretnym odbloku, ponieważ rok temu bardzo mocno zablokowałem się masdrolem i do tej pory mam problemy z niskiem testosteronem badania robilem trzy razy co miesiąc
1) 4,17 ng/ml
2) 3,64
3) 3,17
przy zakresie referencyjnym 2,8 - 8,36
więc ciagle spada teraz juz pewnie jest poniżej trzech mg bo ostatnie badanie jest z końca maja.
Robilem jeszcze badania na poziom prolaktyny lh i fsh
-prolaktyna 470 a zakres 240 - 800
-fsh 2,7 mlU/ml zakres < 12,4
-LH 6,0 mlU/ml zakres 1,7-86
Byłem z tym u endokrynologa ale oni są chyba niedoje... bo jeden nie wiedzial co zrobic drugi obiecal ze zadzwoni za kilka tygodni i czekalem minęło 7 tygodni do dzis juz po czterech dzwonilem do niego ale nie odbieral a teraz odebral i powiedzial ze jest na urlopie i wroci w polowie sierpnia a nie chce tyle czekac i chce zadzialać cos sam przy waszej pomocy. Bardzo prosiłbym o konkretne rady i chyba juz o nieodradzanie bo za dlugo sie denerwuje przez ten problem.

Płeć: Mężczyzna

Wiek: 20

Waga: 96

Wzrost: 192

Obwód klatki: 114

Obwód ramienia: 41

Obwód talii: 90

Obwód uda: 66

Obwód łydki: 48

Staż na siłowni: 2,5

Ilość spożywanego białka: 2g/kg

Ilość spożywanych węglowodanów: 4g/kg

Ilość spożywanych tłuszczów: 2g/kg

Opis przebytych cykli sterydowych: brak

Trening: 4 dni w tygodniu

Cel cyklu: konkretne odblokowanie

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: brak

Poziom BF%: ----

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): chudnięcia

Stan zdrowia: dobry

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak

PPM podstawowa przemiana materii: ----

Wyciskanie leżąc (MAX): 120

Martwy ciąg (MAX): 115

Przysiad (MAX): 80
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33236 Napisanych postów 272074 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1367530
a próbowałeś różnych boosterów testo?

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1945
Tak zjadłem dwa opakowania Novedexu z Gaspari, na tym było dobrze ale po odstawieniu od razu szybko w dół...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33236 Napisanych postów 272074 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1367530
cykl pomoze na krótko po odstawieniu saa i skończeniu pct może być jeszcze gorzej,idz do dobrego lekarza,niech zdiagnozuje od czego to może być i poradzi jakieś leczenia

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1945
Nawet po konkretnym odbloku? ja myslalem nad 24 amp propa 3 flakonami perglynu, nolva i clom do tego. Jeden lekarz nie wiedzial co z tym zrobić chcial caly czas testosteronem szprycowac... a drugi obiecał ze sie ze mna skontaktuje polozy do szpitala zeby porobic wszystkie badania i nie odzywal sie przez 7 tygodniu a w koncu pojechal na półtorej miesięczny urlop... więc po roku chodzenia za lekarzami nie chciałem tego juz przeciągać tylko zrobić cos sam.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33236 Napisanych postów 272074 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1367530
niski poziom testo w takim wieku kwalifikuje się do leczenia,na własną rękę tylko możesz pogorszyć ten stan.

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1945
Ale wcześniej przed braniem tego masdrolu miałem wszystko w porządku tylko po tym gównie wszystko sobie zepsułem.... Ale nie musi być koniecznie gorzej po cyklu i dobrym odbloku moze nastąpić jakaś poprawa ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33236 Napisanych postów 272074 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1367530
to zrób cykl na propie 1-8 100 mg co 2 dni w ost tyg propka dajesz hcg 1000-1500 j.m. co 2 dni tak przez ok 3 tyg po ostastnim hcg dajesz clom pierwsze 3 dni po 100 mg potem 50 mg do 3 tyg równo z clomem zaczynasz nolve 20 mg dziennie na noc i przeciagasz o tydz wiecej od clomidu,po odstawieniu nolwy dajesz axis-ht,w ost tyg nolve mozesz zmniejszyć do 10 mg

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1945
na pierwszy cykl propa od razu 8 tygodni nie deliktaniej 6 ? a mołgbyś doradzić jeszcze jakiego? myślałem nad Testolic
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 33236 Napisanych postów 272074 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1367530
jeden z najpewniejszych propków,zrób te 8 tyg to coś wyciągniesz z cyklu dodatkowo

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-rafaltreningi@protonmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 19 Wiek 29 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1945
a coś innego mógłbyś polecić jakbym nie dał rady tego ogranąć ? chyba ze w tym mógłbyś pomoc na priv.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Tren Acetat

Następny temat

PROSZE O PORADE NA TEMAT ODBLOKU

Fruzelina