SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Prop + wino depot + salbutamol

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 5041

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

24

Waga

90

Wzrost

188

Obwód ramienia

40

Obwód klatki

120

Obwód uda

61

Obwód talii

80

Staż na siłowni

6 lat

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

4000kcal 15/55/30% b/w/t

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

brak

Opisz swój plan treningowy

każda partia raz w tygodniu

Cel cyklu

masa

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

brak

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

12%

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

ektomorfik

Stan zdrowia

bdb

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

brak skłonności do łysienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

2083kcal

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

110kg klatka, 130kg mc, 110kg przysiad
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 133 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1371
Siemka, dzisiaj był drugi strzał, jak na razie wszystko gra, tyłek trochę boli, ale bez tragedii, jedyne co zauważyłem to zupełny spadek libido - podskoczyło estro. Mam dwa AI, aromasin i 6-bromo. Wyczytałem, że 25mg aromasinu mega obniża estro i jego poziom wraca do dolnej granicy normy dopiero po 5 dniach. Jak myślicie kombinacja 12,5mg aromasinu na zmianę z 6-bromo e3d będzie OK, żeby utrzymać estro w widełkach? Kombinuję bo naczytałem się o efektach ubocznych aromasinu i wolałbym, żeby mnie nie dopadły ;) Wyniki zrobię za miesiąc i wtedy wiedziałbym czy estro jest w normie i ew. zwiększył/zmniejszył dawki lub częstotliwość.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1463 Napisanych postów 10261 Wiek 49 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 84499
Aromasinu możesz brać mniej przy takim cyklu przy tak niskiej ilości testa dawkujesz 6mg eod 1/4 tabletki, jak estrogen jest nisko czujesz strzelanie w stawach, ospałość ,sucha skóra, suche usta, czy irytacja odstawiasz exe na jakiś czas , wtedy prawdopodobnie poziom estradiolu jest za niski.

Bez sensu jest combo aromasin + 6bromo , aromasin nawet możesz brać 6mg e4d bo jego działanie jest 120h po przyjęciu, poziom estrogenu wraca dopiero do normy.
1

najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,

- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 133 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1371
Nie jestem pewien czy to ropień, ale wolę zareagować stąd pytam: zrobił mi się guzek, który boli tylko jak go mocniej nacisnę. Biłem w to miejsce, ale jakoś na samym początku i mam wrażenie, że to trwa od tamtego momentu. Ogólnie nie wygląda jak ropień, nie jest zaczerwieniony, brak zapalenia, nie mam temperatury itp. Co prawda od kilku dni trochę rozkłada mnie przeziębienie, ale tak samo jak wszystkich dookoła. Co to może być? Zrost? Mam 7 tabletek amoksiklavu, mogę to wybrać cały czas będąc na teściu? Probiotyk oczywiście mam.

EDIT: oczywiście mogę normalnie ćwiczyć, robić przysiady i tak dalej. W niczym mi ten guzek nie przeszkadza. I nie jest on okrągły, tylko taki bardziej podłużny.


Zmieniony przez - only4fun w dniu 2016-01-17 21:07:08
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 133 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1371
Minął miesiąc cyklu i zrobiłem wczoraj badania:
ALAT 38 N 10-41
ASPAT 41 N 10-37
GGTP 17 N 8-61
Testosteron 52 N 9,9-27,8
SHGB 16 N 14,5-48,4
Wskaźnik wolnego testosteronu 323% N 34-106
Estradiol 5 N 27-52

Estro trochę niskie, bo wieczorem przed badaniem zjadłem pół tabletki exe. Ogólnie czuję się super, na początku było trochę problemów z zastrzykami, ale nauczyłem się gdzie robić żeby nie bolało i jest OK. Patrząc na próby wątrobowe (wyniki niemal identyczne jak przed cyklem) sensowne będzie wydłużenie cyklu? Myślę o 10 dodatkowych strzałach propa (czyli ok. 3 tygodnie) zanim wjedzie winko. Co do sylwetki to poszły jak na razie 4kg w górę, ale wydaje mi się, że straciłem też trochę tłuszczu - dobry termogenik, ciągle jest mi gorąco. I ogólnie znajomi mówią, że urosłem, także wszystko na plus.

EDIT: poprzedni post nieaktualny. Tak mi się robi po prostu czasami jak strzał dziwnie wejdzie. Potem wszystko znika.


Zmieniony przez - only4fun w dniu 2016-02-03 13:07:57
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Szacuny 18844 Napisanych postów 67928 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 563078
Wyniki w porządku.

Organ zdrowy można ładować dalej.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 133 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1371
Kolejny update i szybkie pytanie. Jak na razie leciał sam prop, od niedzieli wchodzę z winem oral. Wyniki na dzień dzisiejszy:

ALAT 38 N 10-41
ASPAT 48 N 10-37
GGTP 22 N 8-61
Cholesterol całkowity 101 N 130-200
HDL 29 N >35
%HDL 29 N >20
LDL 63 N <135
Triglicerydy 44 N 65-150
Estradiol (E2) 88 N 27-52

Próby wątrobowe spoko, profil lipidowy zrobiłem z ciekawości, pytanie dotyczy tylko estrogenów. Wynik estro jest po tabletce 6-bromo, którą zjadłem 2 dni przed badaniem. Exe ostatni raz wziąłem tydzień temu. Jako, że wchodzę teraz z winem utrzymywać taki poziom estro (1 tabs 6-bromo e2d) czy trochę go obniżyć (tabs ed)? Pozdrawiam!

EDIT: Na wadze 10kg do przodu choć trochę się zalałem.


Zmieniony przez - only4fun w dniu 2016-04-08 17:29:17
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 133 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1371
Podbijam. Co z tym estro?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3897 Napisanych postów 26893 Wiek 33 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 450120
e2 może zostać, ale przed pct wskocz z nim w normy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1463 Napisanych postów 10261 Wiek 49 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 84499
Z estrogenem nie jest żle , podstawowe pytanie czy przeszkadza Tobie taki poziom , estrogenu np w kwestii libido czy ucisku na prostatę ,?

najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,

- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 133 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1371
@zioekt przed pct, znów włączę exe (1/2 tab e5d jak wcześniej). Mogę je jeść przez cały ten okres czy tylko podczas wbijania hcg?
@wnc1964 żadnych dolegliwości z tego tytułu nie odczuwam ;)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

kilka pytani do cyklu enan wino clen

Następny temat

Kobieta i MEGACE

injelly