...
Siema . Temat walkowany wiem. Ale chciałbym odpowiedzi na swoim przykładzie. Zamierzam polecieć propa 100mg e2 przez 8 tyg . Wiem krótko, ale długa miałem przerwę, więc pewnie porobi mnie dobrze . Celem jest siła i nabicie , bo jestem na Redu. Hcg zbędne, ale kupię w razie W . Clomid 24 tabs , 3 dni 100mg , a reszta po 50 mg do końca tabsow. A co zrobić podczas cyklu jeśli wywali estro i zaczną boleć sutki ? Odrazu zapodać ari , exe czy nolve? Jak stosować? Dzięki za odpowiedź, pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie ten dział bo takie sprawy ogarniać się w dziale doping więc tam załóż temat
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Siema. Wszystko zalezy od badań i jak wyj**ie Ci estro. Ogólnie to nie ten dział.
Pisz w dziale doping. Ale dam Ci odpowiedź.
Zrób badania przed, aby wiedzieć jak to wyglądało przed cyklem, bo naturalnie możesz mieć w górnej granicy estro lub toche ponad.
Jak masz wysoką armotyzację to estro wywali fiu fiu, wtedy miej pod ręką ari lub symex. Dawkę dobierzemy, gdy zobaczymy badania, ale większość osób bierze 1/2 co dwa/trzy dni.
Pisz w dziale doping. Ale dam Ci odpowiedź.
Zrób badania przed, aby wiedzieć jak to wyglądało przed cyklem, bo naturalnie możesz mieć w górnej granicy estro lub toche ponad.
Jak masz wysoką armotyzację to estro wywali fiu fiu, wtedy miej pod ręką ari lub symex. Dawkę dobierzemy, gdy zobaczymy badania, ale większość osób bierze 1/2 co dwa/trzy dni.
...
Napisał(a)
Badania będę zrobione obowiązkowo. Jak wszystko będzie zrobione to się odezwę. Dzięki wielkie
...
Napisał(a)
Hcg zbędne?podczas cyklu i po cyklu obowiązkowo ale najpierw ankieta działu
1
...
Napisał(a)
Wyjaśnij dlaczego hcg jest zbędne na cyklu i po cyklu, wiesz co to atrofia jąder i kiedy się zaczyna?
...
Napisał(a)
Hcg moze być oczywiście jeśli jajka się skurczą, ale jeśli nie będzie takich objaw , to po tak krótkim cyklu nie trzeba wbijać. Co innego jeśli leci się dłużej niż 8 tygodni..
...
Napisał(a)
Dalej piszesz glupoty!
Artrofia jąder to nie tylko ich wielkość ale Ty widze wiesz lepiej..powodzenia przy odbloku
Artrofia jąder to nie tylko ich wielkość ale Ty widze wiesz lepiej..powodzenia przy odbloku
1
...
Napisał(a)
Atrofia zaczyna się już od 2-4 tygodnia cyklu, ale jak chcesz lecieć bez hcg to leć, żebyś później nie żałował
1
Polecane artykuły