Szacuny
85
Napisanych postów
14048
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
165707
nie do konca moge pojac co ma poziom testo sprzed zazywania, do tego po zazywaniu. przeciez zastepujemy wlasny test syntetykiem. o ile jeszcze w pierwszym okresie, kiedy cos tam swojego produkujemy moze to miec sens, to po kilkunastu tygodniach to juz raczej bez znaczenia dla poziomu testo calkowitego?
Szacuny
1594
Napisanych postów
56733
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
264357
Jak od dila może być fake, nie jestem w domu ale ten napis testosteroni enantas coś mi nie lezy, u mnie było chyba inaczej a mam apteczniaka.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
Szacuny
45
Napisanych postów
1907
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
36081
wyglada dobrze pasek i kropka nie schodzi jak podrapiesz ? ulotka była złozona dobrze na 4 ? jeszcze mozna spód pudełka sprawdzic czy klej zostaje na pasku i sama substancja powinna troche szczypac w język
Zmieniony przez - KabaSss w dniu 2012-10-02 16:19:12
Szacuny
524
Napisanych postów
3303
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
130855
szczypac w jezyk? powina miec smak coca-coli.. skoro wziales i od razu miales watpliwosci to po co brales? przez caly cykl tylko stres czy to lipa czy nie.. podobne tematy sa walkowane w kolko a tu znowu powstaja nowe. wbij, po 3-4tyg lec na badania. chociaz to tez nie wyznacznik oryginalnosci a raczej tego czy to moze byc dzialajacy fake.
Szacuny
45
Napisanych postów
1907
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
36081
miałem tak samo przez cały cykl sie zstanawiałem czy to działa czy nie kilka razy myślałem juz ze tak ale to tylko placebo potem sie wkur.. i zmieniłem na ug krótki estr ,
Zmieniony przez - KabaSss w dniu 2012-10-03 02:30:43
Szacuny
14
Napisanych postów
1380
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
46809
na omce fake pasek i kropa nie schodzi np druk z naklejki sie nie rozmazuje wyglada prawie identycznie jak org jedynie sa male roznice w czcionce i kolorze w niektorych napisach bynajmniej u mnie
dyslektykiem jestem :)
you have the big biceps:D
biceps is small dick its bigger:D