Z góry dzięki. Pozdr.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie wiem jak teraz z jakoscia irana bo dlugo nie mialem stycznosci.
prolo polski pewny towad
chcesz jakies solidniejsze stezenia poszukaj enantate norma lub testoviron shering
prolo polski pewny towad

chcesz jakies solidniejsze stezenia poszukaj enantate norma lub testoviron shering
...
Napisał(a)
Chciałem Norme, ale mój dil nie ma i nie wie kiedy będzie. Scheringa zresztą też. Szukam dobrej alternatywy. Co polecasz Gregor? Co polecają inni? Pozdr. ;)
...
Napisał(a)
mysle ze warto poczekac na norme.
wiem dobrze ze sa jej braki bo sam na swoj cykl kitralem.
z innchy enanow galenika , prolo , cido .
mysle ze cos z tej polki mozna by popatrzec.
ew mix jakis . polecam suste pakistan tez bede lecial nia druga polowe cyklu jak juz enana nie bedzie tak czuc po ok 7-8tyg.
wiem dobrze ze sa jej braki bo sam na swoj cykl kitralem.
z innchy enanow galenika , prolo , cido .
mysle ze cos z tej polki mozna by popatrzec.
ew mix jakis . polecam suste pakistan tez bede lecial nia druga polowe cyklu jak juz enana nie bedzie tak czuc po ok 7-8tyg.
...
Napisał(a)
susta pakistan tez jest dobra alternatywa jak nie ma normy/testovironu chwilowo
= = = EKSPERT w DOPiNGu = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_chwila_prawdy_III-t346227-s21.html = = = AkTUALNE FOTO = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_Chwila_Prawdy_II-t318205-s255.html NoWe FoTo Yo!;]
Inside We all know only the strongest survive...
...
Napisał(a)
Panowie wlasnie ja mam taki problem ze jestem tłukiem i nie mailem kasy na caly cykl od razu i kupilem tylko 5 enana i 10 mialem dokupic jak sie zacnzie konczyc, dzisiaj wzialem 4 strzal, mam jeszcze na poniedzialek i koniec testovironu... norma i schering jak wiadomo lipa z dostepnoscia a musze cos kupic, zalatwilem na wszelki wypadek prolke jakbym nic nie znalazl, tyle ze z prolka jest problem taki ze bede musial 2,5 ampy wbijac a scheringa tylko 1ml szlo.. co polecacie na zastepstwo poki nie ebdzie enana/normy ??
...
Napisał(a)
warto poczekac na norme.
wbijalem teraz i wypie.radala w kapci
ja nie masz dostepu wal prolke. pewny apteczny stuff
wbijalem teraz i wypie.radala w kapci

ja nie masz dostepu wal prolke. pewny apteczny stuff

DreamChaser
...
Napisał(a)
Iran był za***isty jakies pół roku temu nie wiem jak teras.
Sam także stałem przed podobnym wyborem i kupiłem normę i pewnie bede zadowolony hehhe
Sam także stałem przed podobnym wyborem i kupiłem normę i pewnie bede zadowolony hehhe

Steroids adwenture in progress.
...
Napisał(a)
Wszytsko super panowie, tylko ze ja jestemw trakcie cyklu i dzis przyjadlem 4 strzala normy, mam jeszcze jeden a zrodlo wyschlo i nie wiem kiedy bedzie norma/schering/iran
a undera nie chce..

...
Napisał(a)
Z tego co pamietam to Galenika juz nie robi Enana od dluzszego czasu...
Poprzedni temat
Jak połączyć propianian i winstrol (200tabs) po 2mg
Następny temat
Boldek GenFar
Polecane artykuły