SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Prolaktyna po dece

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3370

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 2588 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 23191
twoje zdiecie w profilu?? twoje wymiary ??

roczny cykl ?

musisz bardzo mnie lubiec swojego organizmu

http://www.sfd.pl/SAPPHIREEX-t807051.html zdiecia strona: 1,4,6,7,9,10,11,12,13,14,15,18,21,21,25

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 52 Napisanych postów 1166 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11411
jak nie wiesz to bierzesz wyraz dajesz go w google
i wujek google ci pisze, że niepokalanek to zioło
i sprawdź co robi z prolaktyną...

każdy z nas jest inny...
dlatego każdy powinien być traktowany indywidualnie...
w dopingu najważniejsza jest profilaktyka, by doping dawał to po co został stworzony, czyli radość, a nie szybszą śmierć

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 677 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 22984
dzięki za tego niepokalanka, rzeczywiście brzmi dobrze natomiast gwarancji, że zbije mocno prolaktynę i ona już nie wróci na wysoki poziom nie ma póki co zostawiam dece
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 5840 Napisanych postów 74020 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 622109
robiłeś badania w kierunku wykrycia przyczyny wysokiej prolaktyny?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 677 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 22984
P.S. to nie będzie roczny cykl, przez cały swój okres na siłowni nie mam zamiaru schodzić z teski, czyli może to jeszcze potrwać z 10 lat ogólnie wątpię żebym chciał kiedykolwiek zejść, robię HRT chyba, że coś ze zdrowiem się s*******i, ale raczej będę próbował to naprawić innym sposobem niż zejściem z testosteronu

byłem u zwykłego lekarza, u endokrynologa ale miałem prolaktynę mieszczącą się w granicy, limit był 70-400 a ja miałem 358, więc teoretycznie wszystko ok i każdy mnie olał, na niskie LH i FSH [norma dla FSH 1.37 - 13.50 IU/l a ja miałem 2.26, LH limit to 1.14 - 8.75 a ja miałem 2.04 - czyli też w normie] dostałem clomid i tyle. Miałem typowe objawy dla za wysokiej prolaktyny i o ile endokrynolog jeszcze przepisała mi ten clomid to zwykły lekarz nawet nie chciał słuchać, norma to norma i koniec tematu. *******e lekarzy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 5840 Napisanych postów 74020 Wiek 43 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 622109
masz w normie a trujesz dupę

proponuje ci cykl 100lat - będziesz rekordzistą
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 677 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 22984
coś w ten deseń celuję
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

meta+ co?

Następny temat

ENAN mała ilość - jak wykożystać

Masa