Dzień dobry,
prosiłbym o ocenę mojego planu 3 dniowego ogólnie sam wiem że objętość jest za mała, ale komentarze osób zaawansowanych z doświadczeniem byłyby fajne.
Ponadto to dodam iż mój proggres jest tragiczny rok trenowania i tak slabe postępy prosiłbym o radę ( jestem w stanie trenować więcej jeśli będzie to konieczne)
Poniedziałek: Środa: Piątek:
Hantle na klatkę na skośnej ławce ściąganie drążka do dołu przysiady pełne do samego dołu
rozpiętki na maszynie butterfly Przyciąganie linki wyciągu dolnego siedząc czwórki na maszynie
preacher curls (hantlem) tył barku na butterfly dwójki na maszynie
bok barku hantlem triceps pushdown OHP
czwórki na maszynie dwójki na maszynie bok barku na maszynie
Waga : 69
Wzrost : 181
Cel treningowy : Trening siłowy (sylwetka "wywalone"}
Staż treningowy na siłowni : Rok
Uprawiane inne sporty : wcześniej sztuki walki przez 7 lat teraz nic od 2 lat
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : full
Dieta : Ciągle jem w większości spaghetti z pełnoziarnistym makaronem
Przeciwskazania medyczne : nie bezpośrednio przez lekarza lecz posiadam stopę pronującą (przy przysiadach muszę wziąć szerzej nogi do boku
Zażywane suplementy : nic choć posiadam kreatynę, omegę, kozieradke etc.
Ostatnio przerabiany plan: push pull fbw
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): 45, nie wiem rzadko bardzo robię coś koło 120, 50
Prosiłbym o nie odpowiedź przez AI
prosiłbym o ocenę mojego planu 3 dniowego ogólnie sam wiem że objętość jest za mała, ale komentarze osób zaawansowanych z doświadczeniem byłyby fajne.
Ponadto to dodam iż mój proggres jest tragiczny rok trenowania i tak slabe postępy prosiłbym o radę ( jestem w stanie trenować więcej jeśli będzie to konieczne)
Poniedziałek: Środa: Piątek:
Hantle na klatkę na skośnej ławce ściąganie drążka do dołu przysiady pełne do samego dołu
rozpiętki na maszynie butterfly Przyciąganie linki wyciągu dolnego siedząc czwórki na maszynie
preacher curls (hantlem) tył barku na butterfly dwójki na maszynie
bok barku hantlem triceps pushdown OHP
czwórki na maszynie dwójki na maszynie bok barku na maszynie
Waga : 69
Wzrost : 181
Cel treningowy : Trening siłowy (sylwetka "wywalone"}
Staż treningowy na siłowni : Rok
Uprawiane inne sporty : wcześniej sztuki walki przez 7 lat teraz nic od 2 lat
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : full
Dieta : Ciągle jem w większości spaghetti z pełnoziarnistym makaronem
Przeciwskazania medyczne : nie bezpośrednio przez lekarza lecz posiadam stopę pronującą (przy przysiadach muszę wziąć szerzej nogi do boku
Zażywane suplementy : nic choć posiadam kreatynę, omegę, kozieradke etc.
Ostatnio przerabiany plan: push pull fbw
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (przysiad, klasyczny martwy ciąg, wyciskanie na ławce leżąc): 45, nie wiem rzadko bardzo robię coś koło 120, 50
Prosiłbym o nie odpowiedź przez AI