SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Produkty 0 kcal, 0 ww, czyli tips & tricks na LC, VLCD, itp.

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 264381

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 750 Napisanych postów 16383 Wiek 42 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 168552
Nie, nie przyrządza się tak samo, dużo łatwiej. Makaron ten musisz poprostu opłukać pod wodą i odrazu nadaje sie do dporzycia
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4938 Napisanych postów 21619 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 93517
Podobno w Azji uzywaja tego od stuleci

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 414 Napisanych postów 8928 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 89550
Dlatego nie rosną. Te makarony, ryż itp z Vitalii są w Almie podobno.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Biniu Moderator
Ekspert
Szacuny 249 Napisanych postów 41358 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 126187
tak z tymi stuleciami to bym nie przesadzal (z przynajmniej z ich popularnoscia .... ) dla mnie to absolutna nowosc
ale skoro mowicie co i jak bede testowal
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1222 Napisanych postów 95001 Wiek 31 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 375707
Stulecia? W kuchni japońskiej od ponad 2.5 tys lat korzeń konjacu jest wykorzystywany. Bynajmniej w szkole mi tak mówili. W polsce to mało popularne. Myślę, że że względu na cenę. Kg tego makaronu to koszt ok 18-20zł. Ma full witamin i obniża ldl oraz poziom glukozy we krwi. Tak mi świta coś w pamięci. Nie sprawdze bo mi blokuje dostęp do pl stron. Poczytajcie o tej roślinie

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-06-04 08:11:51
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 3976 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 30901
Testuje makaron, ogólnie taki bez smaku, wrzucając go jednak do mięsa i sosu, bardzo fajnie smakuje :)

Nie mam dziennika, bo jestem leniwy ...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 152 Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 3669
imo połączenie z sosem pomidorowym się nie nada, bo nie ma złamania smaku jak z normalnym makaronem, który jest nieco słodki... proponowałbym zrobić sos pieczarkowy na śmietanie, ew. pesto bazyliowe - sam tak poczynię podczas testów
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 30 Napisanych postów 885 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 29567
No ja dziś też zapodałem sobie ten makaron i powiem bez rewelacji ;/ we Wrocku na ul. Kruczej jest za 9,50pln wiec cena raczej wysoka praktycznie bez smaku 200g to ledwo na jeden dzień starcza stosunek jakoś/cena raczej na minus dla mnie za drogo niestety, jakby to kosztowało 3zł to można się tym zapychać ale póki co pozostanę przy kalafior/brokuł :D

"idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach".
Z.Herbert

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 955 Napisanych postów 2714 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 45511
Mi dzisiaj doszedł sobie zmiksuje pomidorki bazylia jakis pieprz i bede potem ksoztował myśle ze paczka to na strzał poleci
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 3976 Wiek 35 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 30901
Na portalu aukcyjnym masz 200g za 3.60zł, IMO cena spoko.

Nie mam dziennika, bo jestem leniwy ...

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Coś smacznego i sytego na VLCD..

nutloveb