Grek - qwa, to jest MEGA QWA PRODUKT, to co znalazłeś. MISTRZOSTWO !
Głównym składnikiem Diet Noodles jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Diet Noodles, Diet Pasta i Diet Fettuccine:
- to naturalne produkty, bogate w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez pszenicy i glutenu
- zawierają praktycznie ZER0: kalorii i węglowodanów, wspomagają odchudzanie
- produkty 100% pochodzenia roślinnego
- mogą być przechowywane w temperaturze pokojowej przez około rok
- certyfikowane przez JAS (Japanesse Agricultural Standard)
- są przezroczyste, bez własnego smaku, łatwo wchłaniają aromat dodatków i przypraw
- są szybkie w przyrządzeniu i występują w różnych i kształtach - można po prostu wrzucić na patelnię, dodać ulubione dodatki i od razu otrzymać smaczny i zdrowy posiłek
- produkty Diet Food oprócz tego, że pomagają w utracie wagi to są również odpowiednie dla wegetarian, wegan, cukrzyków, jak również dla osób z nietolerancją pszenicy lub alergią na gluten lub soję.
Używane w całej Azji jako popularny składnik diety, produkty Diet Food są spożywane jako zamiennik ryżu i makaronu i mogą być włączone do niemal każdej potrawy. Wielką zaletą tych makaronów jest to, że są produktami całkowicie naturalnymi, a błonnik w nich zawarty pomaga ustabilizować poziom cukru we krwi,
zmniejsza łaknienie i objadanie się.
Wystarczy po prostu zamienić węglowodany z kolacji z paczką Diet Noodles, Diet Pasty lub Diet Fettuccine by znacznie zmniejszyć ogólną ilość kalorii na dzień. To może przełożyć się przynajmniej na utratę wagi ok. 0,5kg na tydzień (w zależności od masy ciała i ilości spożywanych kalorii).
Noodle najbardziej azjatyckie z azjatyckich makaronów, cieniutkie i elastyczne od wieków ochoczo zawijane są przez miliony na pałeczki; mogą występować w każdym daniu – od zupy począwszy na deserze skończywszy. Największymi miłośnikami tego makaronu są Japończycy, co sprawia że ich sylwetki są równie smukłe co kształt noodli.
Spaghetti - Najpopularniejszy typ makaronu oraz nazwa dania nie tylko w Polsce. Wielu ludzi mianem spaghetti określa wszelkiego rodzaju potrawy, których podstawą jest makaron i sos. Diet Spaghetti zadowoli każdego miłośnika nakręcania klusek na widelec – po prostu dodaj swój ulubiony sos i nie przejmuj się, że coś Ci po nim urośnie.
Fettucine - Płaski kształt makaronu daje nam więcej opcji w przygotowywaniu ulubionych dań. Zgrabne wstążki zachęcająco wiją się po talerzu często w towarzystwie kurczaka lub warzyw. Im więcej ich spożywasz tym bardziej się do nich upodabniasz - Jesz jak Sycylijczyk wyglądasz jak Tokijczyk!
Skład produktu:
Wartość odżywcza: 260g
masa netto po odcieku: 200g
Wartości odżywcze / 100g wartość energetyczna 27kj / 6.4kcal
węglowodany: 0.5g
cukier: 0g
białko: 0g
tłuszcz: 0g
błonnik: 4.5g