...
Napisał(a)
Witam, zakupilem niedawno Cell Pumpa (plus mono, tauryne, gainera) i mam problemy po spozyciu CP. Wzialem raz przed treningiem, na drugi dzien sprobowalem rano i jest to samo - fatalnie sie czuje, zbiera mi sie na wymioty, jeszcze nie skoncze pic CP a juz czuje niezłą zadyme w jelitach. Po minucie mam okropne gazy a po kilkunastu minutach biegunke. Sa jakies przeciwwskazania co do CP? Czy moze zmieszane z tauryna powoduje takie dolegliwosci? Pomozcie prosze.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
w chwili obecnej wlasnie taki 'cykl' robie przed CP
rano i po treningu mono - zero problemow :D
rano i po treningu mono - zero problemow :D
...
Napisał(a)
Był juz tu taki temat. Poszukaj w wyszikiwarce. Ja zresztą mam to samo. Też mnie zbiera na wymioty. Po paru dniach przechodzi. Napewno nie jest to tauryna 

www.blog.myfit.pl - EKSTREMALNA REDUCKJA ! DORADŹ|SKOMENTUJ
...
Napisał(a)
odstaw na kilka dni
pozniej
zmniejsza dawke do polowy
obserwuj organizm
jesli nic sie nie dzieje
po paru dniach przejdz do JEDNEJ pelnej porcji i powtorz cykl
jesli polowa dawki dziennie przez pare dni powoduje dyskomfort moze zachodzic przypadek ze masz problem z wchlanialnoscia jednego ze skladnikow wtedy sorry CP moze nie byc dla ciebie
pozniej
zmniejsza dawke do polowy
obserwuj organizm
jesli nic sie nie dzieje
po paru dniach przejdz do JEDNEJ pelnej porcji i powtorz cykl
jesli polowa dawki dziennie przez pare dni powoduje dyskomfort moze zachodzic przypadek ze masz problem z wchlanialnoscia jednego ze skladnikow wtedy sorry CP moze nie byc dla ciebie
...
Napisał(a)
Dzieki, o to chodzilo. Czy jesli nadal tak bedzie moge sprobowac xpanda czy to nie ma sensu?
ps. odobne objawy mialem na poczatku brania ZMA (biegunka)
ps. odobne objawy mialem na poczatku brania ZMA (biegunka)
...
Napisał(a)
to mnie zupelnie zdumiewa (ZMA)
czyzbys spozywal az tyle ktoregos z piewiastkow ??
co do stackow
podobnie jesli jakis produkt sie gryzie z Twoim organizmem mozesz probowac podobny/analogiczny i sprawdzic czy drugi nie dziala podobnie
jesli bedzie tak z 3-ma to powinines zaczac myslec o czyms pojedynczym i ew dokladac we wlasnym zakresie robiac stacka aby sprawdzic przy czym sie wylozysz :D
daj jednak szanse i poprowadz testy :D
czyzbys spozywal az tyle ktoregos z piewiastkow ??
co do stackow
podobnie jesli jakis produkt sie gryzie z Twoim organizmem mozesz probowac podobny/analogiczny i sprawdzic czy drugi nie dziala podobnie
jesli bedzie tak z 3-ma to powinines zaczac myslec o czyms pojedynczym i ew dokladac we wlasnym zakresie robiac stacka aby sprawdzic przy czym sie wylozysz :D
daj jednak szanse i poprowadz testy :D
...
Napisał(a)
tez mialem problemy z CP ale sie nie przejmowalem bo to jednorazowo
2cykle po 2 puchy naturala przeprowadziłem
w pierwszym i drugim przypadku nastąpił zwrot tresci pokarmowej wraz z przyjęciem pierwszej dawki...
pozniej bez incydentów przebiegał cykl.
2cykle po 2 puchy naturala przeprowadziłem
w pierwszym i drugim przypadku nastąpił zwrot tresci pokarmowej wraz z przyjęciem pierwszej dawki...
pozniej bez incydentów przebiegał cykl.
...
Napisał(a)
witam, też wtrące swoje 3 grosze. Te same objawy, ale bez biegunki ani wymiotów. Blady jak ściana byłem po CP i zawroty czachy. Tylko że wcześniej brałem już CP i było bez najmniejszych problemów. Ta sprawa pozostaje dla mnie nie wyjaśniona, zrezygnowałem z cyklu na CP.
This world so trife, Your money or Your life
...
Napisał(a)
ciekawe, sam jadlem - kumpel tez jadl - nic nie bylo...
zadnych problemow
zadnych problemow

- Siema. I jak, masz te zakwasy po wczorajszym wf ? Rozlał ci się kwas mlekowy?
+ No mam. Teraz czekam, aż go wp******i glukoza.
...
Napisał(a)
podobnie pewno jak min 97% spozywajcych CP :D
poprostu sie zdarza
jesli moje zalecenia wyzej nie pomogly zastosowac prsze punkt ostatni
poprostu sie zdarza
jesli moje zalecenia wyzej nie pomogly zastosowac prsze punkt ostatni
...
Napisał(a)
nie masz zadnej lewej serji, poprostu u niektorych powoduje srake i tyle
ja po kazdej porcji na czczo miałem raz lub dwa biegunke-dodam ze pracowałem podczas cyklu wiec blokowałem klop w urzedzie na dosc długo
da sie przezyc, po crevoluton,XP,czy nawet HP tak nie miałem...
ja po kazdej porcji na czczo miałem raz lub dwa biegunke-dodam ze pracowałem podczas cyklu wiec blokowałem klop w urzedzie na dosc długo

da sie przezyc, po crevoluton,XP,czy nawet HP tak nie miałem...
Polecane artykuły