EXTRA RABAT NA DZIEŃ OJCA! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Problem z zaśnięciem

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 80

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 27 Wiek 1 rok Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 727
Witam, odkąd zmieniłem prace mam problem z zaśnięciem prawdopodobnie przez stres, boje się że nie prześpie odpowiednio dużo czasu, przez to śpię 2-3 godziny dziennie i zaniedbywam treningi. Macie może jakieś tipy, suple, które mogą coś pomóc?. Higiene snu trzymam dobrą wcześniej nie było z tym problemu. Znajomy poleca mi senolek z hasco-lek, stosował ktoś?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6341 Napisanych postów 78258 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 768398
Niestety, ale nie mam nic innego, jak właśnie poprawa higieny snu. Nie wiem na ile, i co dokładnie tutaj starasz się wprowadzać, ale warto jest zwrócić uwagę na czynniki, które mogą mieć dość istotny wpływ na to jak będzie nam się zasypiało i jaka będzie jakość tego snu. Jeżeli jednak nie poradzisz sobie ze stresem, związanym z pracą, to niestety nic tutaj nie pomoże. W takiej sytuacji, być może dobrym rozwiązaniem będą rozmowy z psychologiem i zmiana podejścia do pracy, oraz stresu z nią związanego.

https://www.sfd.pl/art/Lifestyle/Higiena_snu,_jak_o_nią_zadbać_-a1059.html 
1

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Łokieć tenisisty - porady

Następny temat

Lipomastia - porady

Syrop
Polecane artykuły