SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Problem z fajką

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 299

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 66 Wiek 35 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 1189
mam 34 lata , nie bede wrzucał waszej ankiety, bo mi sie niechce. chcecie to pomozcie, nie chcecie bo niema ankiety , to nie.

2 tyg temu poczułem sie zmeczony, wyczerpany, przez 2-4 dni tak było , nawet myslałem ze jestem chory , ale temperatura byl ok. lezałem zmeczony w łozku, stopniowo zanikał poped seksualny, dzis fajka stoji mi tylko z rana ale nie odczuwam zadnej przyjemnosci, nawet przy orgazmie jest słabo. dzis nie jestem depresyjny ani wyczerpany, normalny moge rzec, mam dobre samopoczucie,

jestem na srodkach od ok 2-3 lat, teraz od 8 miesiecy lece cyp test 250 ew, glowne dla poprawy libido . myslałem ze estradiol mi wywaliło ale jest ok, 2 tyg temu miałem przeprowadzke , przeprowadzilem sie i stopniowo zaczeło sie zemna coś dziac.

badania w alabie -
test 2700 , norma 165- 753
estradiol 65 , norma 00-39
prolaktyna 8 , norma 2-17

co teraz?

Zmieniony przez - patrykpatryk88 w dniu 2022-03-22 18:52:21
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 83432 Napisanych postów 350794 Wiek 47 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1628757
Temat zamykam jak co sie nie chce
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 378 Napisanych postów 521 Wiek 43 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 3107
Z takim podejsciem to daleko w zyciu nie zajedziesz, masz linka wypelnij takie reguly tutaj https://www.sfd.pl/]]]_ANKIETA_[[[_/_REGULAMIN_DZIAŁU_DOPING-t909463.html 
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Pomoc w rozpisce środków

Obnizka