...
Napisał(a)
Witam od trzech tygodni jestem na redukcji. Dietę ułożyłem sobie sam, i była to moja pierwsza dieta, Obliczyłem zapotrzebowanie odjąłem 300kcal deficytu na początek i w ten sposób otrzymałem dzienne zapotrzebowanie 2456kcal. Mam 175cm wzrostu, 3tyg temu na wadze było 96 teraz juz 91kg na czczo rano. Stosuję trening push$pull a zaraz po nim jazda na rowerku stacjonarnym, orbitetek, lub zwykłe bieganie, Ćwiczę systemem poniedziałek, środa, piątek, W wtorek i czwartek mam treningi piłki nożnej czyli kolejne aeroby, Od poniedziałku dołączyłem spalcza thermo speed extreme 2 kapsułki rano przed śniadaniem i 2kaps 30 min przed obiadem. Poniżej zamieszczę swoją diete, i bardzo bym prosił abyś mi pomogli doradzili co miałbym ewentualnie zmienić aby ta redukcja nie była bóg wie jakś męczarnią i dawała wymierne efekty. Dodam, że z budowy jestem endomorfikiem

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Rano jak wstaniesz potrzebujesz cos bialka.
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
Lepiej, ale oblicz jakie masz zapotrzebowanie zeby szlo ustalic ile ma byc tych jaj i owsa:)
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
W sensie jakie zapotrzebowanie? Bo wszystko mam wyliczone ile białka, węgli i tłuszczy, jeżeli o to Ci chodzi;) Bo nie do końca rozumiem
...
Napisał(a)
Jak dla mnie dieta jest git;)
Zmieniony przez - Spieeek w dniu 2014-03-25 21:22:50
Zmieniony przez - Spieeek w dniu 2014-03-25 21:22:50
...
Napisał(a)
Pomoże ktoś? Bo jestem bardzo ciekawych błedów, które się kryją w mojej diecie, przeczytałem juz bardzo dużo na temat układania diet, moim zdaniem jest dobra. Co najważniejsze efekty są. Lecz bardzo chętnie usłyszałbym opinię jakiegoś znawcy albo fachowca;)
...
Napisał(a)
Twoje zapotrzebowanie kcal, ile bialka, tluszczy i wegli masz zamiar dostarczyc. Ile kcal odejmujesz od zapotrzebowania. Wylicz jakie jest na 0. Na forum sa wzory na to.
Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
AllianceBJJ
...
Napisał(a)
Ale te wszystkie dane, są w diecie co dałem wyżej. Czy nie o to chodzi, te wartości wyliczłem sobie sam wprowadziłem w kalkulator i pod to ułożyłem dietę.
Poprzedni temat
jak spalić tłuszcz z brzucha?
Następny temat
Efektywne odżywianie się siatkarza
Polecane artykuły