Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
Jest elegancko tnę węgle radykalnie
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
Mnostwo
Opisz swój plan treningowy
Trening 5 razy w tyg. Jak otworzą znow kluby ;)
Cel cyklu
Redu/rekompo
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Opisałem w pytanou
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
Opaalem sie bo wirk i siedzenie na dupie było tetaz juz wracam. Zawsze bylem pocięty genetycznie
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
Stan zdrowia
Elegantino
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Nie konwertuje mi ;)
PPM (podstawowa przemiana materii)
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
5
Napisanych postów
96
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1252
Panowie to znowu ja.
Jechalem
enan 200e4d przez10 tyg potem
susta 250 e4d przez 8 tyg
W miedzy czasie 2x30 aromasin zjadlem
Proszę o rozpisanie na następne 4 miesiące
Testo typu susta(cały czas), winstrol tak ok 8 tygodnu w tabsach 10mg, oxandrolon 300 tabsów i potem może jak by przestała susta kopać to jakis bold lub nandro...cokolwiek bedzie sensownie. To moj kolejny cykl, w zyciu było ich sporo ten jest po bardzo dlugiej przerwie zjechalem na nim 17 kilo. Teraz waze 113, chcę dalej redukowac ale głównie ubijac i rekompozytowac z sadla w mięso, żeby było jak kiedyś ;) Ankietę wypelnialem już kilka razy więc na bank jest gdzieś plus na profilu. Lat 42. Bardzo proszę o odrobinę uwagi, cierpliwości i dobra radę. Pozdrawiam.
Szacuny
446
Napisanych postów
1811
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
31788
Test enan ja mam prolke plus dlugi master tak teraz lece świetny cykl na redukcje.Polecam. Co do bicka ja bym sie koncentrowal strikte na czuciu miesniowym i odpowiednim ciezarem.Duzym ciezarem wyrobisz sile i ew wykonczysz szybciej stawy.
Szacuny
5
Napisanych postów
96
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1252
Deki bym nie chciał bo jakos chyba sie nie lubimy, prolka nie wiem czy mi nie wystrzeli a szkoda bo na stawy by sie przydała. Npp cisnienie mi moze podbic a juz miewam gore 140 czasem a prime lub mastera pewnie graniczy z cudem dostać dobrą stąd mój dylemat.
Szacuny
5
Napisanych postów
96
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1252
Aha i dziś się ważyłem i jest 110 na budziku. Czyli rowno 20 kilo mniej. Mimo iż siłka zamknięta. Koryta pilnuję ale raz w tygodniu sobie zrę co wpadnie w ręce bez odmawiania.
Szacuny
5
Napisanych postów
96
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1252
No dobra to inaczej. Poglówkowalem sam i gdybym przeszedl teraz na taki myk 1-8 prop 100 e3d 1-8 master 100 e3d 6-12 oxa 20-60 mg ed 6-12 cypio/npp i tu nie wiem co Kreatyna caly czas, suple caly czas, białko i bcaa cały czas. Ktoś powie czy tak jest git? Nie wiem co zamiast propa teraz po sustanonoe a po cypio bym zrobil most potem. Clomid i hcg.
Szacuny
3918
Napisanych postów
18822
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
207341
Jesli masz zamiar sie kuc co 3 dni to w gre wchodza dlugie estry. Daj tak (iniekcje 2 x w tygodniu): 1-12 test enan 400-500 mg/week 1-12 master enan 600-800 mg/week
Przy optymalnej diecie bedzie ok, a i na libido nie powinienes narzekac
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
Szacuny
6
Napisanych postów
33
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
2811
Dokładnie, zrobiłbym podobnie jak wyżej. Jak co trzy dni to wszedłbym na długie estry testa i mastera jako baza. Ale zacząłbym od mniejszych dawek. Ze 400 testa do 200 mastera już fajnie porobi po przerwie. Później ewentualnie wrzucić sobie oxy. Ale jak wracasz to na tej bazie zrobisz już dużo.
Szacuny
5
Napisanych postów
96
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
1252
Tylko nie wiem czy widzieliscie Panowie ze ja enan cisnąłem dwa miechy i suste dwa kolejne miechy. Jutro ostatni strzal susty. Chcę coś zmienić bo chyba susta juz nie bedzie gadala a jak mam bić 1000/week i ma mnie zalać to szukam alternatywy. Co Wy na to? Bo propio mógłbym z masterem bić w stylu pon. Śr. Piątek itd.
Zmieniony przez - Grubyninja w dniu 2020-06-03 18:35:53