Szacuny
5
Napisanych postów
577
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5049
Niedługo zaczne robić masę i zostało mi z poprzedniego cyklu troche CP i Mono i chciałęm to wykorzystać na ten cykl.
Mam ok. 330g(ok. 66 porcji,czyli na 33 dni) Olimp Creatine Monohydrate Powder i CP tak ze by mi wystarczyło go na 9 dni po 2 dawki (czyli 18 porcji łacznie ).
1)eraz pytanie do was czy cykl 6 tygodniowy na Mono + CP był by w miare ok??
2)I jak zacząć brać to, tzn. Czy brać odzielnie mono (rano i po treningu) i skończyć na CP, czy łąćzyć to ( rano CP po trenigu mono)??
Szacuny
5
Napisanych postów
577
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
5049
cykl musi trwać 6 tygodni ponieważ później mam ferie i mam zamiar jechać na zimowisko wiec tydzien wolnego od siłki praktycznie.
Właśnie wolał bym zrobić ten cykl na mono bo jeszcze go nie próbowałem bo CP mi został z mojego pierwszego cyklu a mono mam bo dostałem przy zakupie CP w sklepie sfd ale z kumplem kupywałem i musiałem sie podzelić.
Więc takie ilości jak podałem to nie starczą na 6 tygodniowy cykl??
Bo Mono starczy mi na 33 dni a Cp na 9 i jest równe 6 tyg.
Szacuny
6
Napisanych postów
645
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
17514
najlepiej zrobiś tak jak mówi hator ale jak nie masz kasy to zrób tak (opcja przy 3 treningach tygodniowo).
DT mono na czczo, CP przed treningiem
DNT mono na czczo i w porze treningu.
w ten sposób cell pumpa starczy ci na 18 treningów czyli 6 tygodni a to już ok.
łazisz cały dzień wór poci się
wystarczy jeno roz podropać po nim się
a ci rence dupią cały dzień - nigdy nie drop się po aerobach
Szacuny
21
Napisanych postów
2992
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
41803
swego czasu zrobile mtaki cykl na mojno+maly cp.. to bylo gdy cp dopier owyszedl i byla tylko mala pucha..dawkowalem tak - mono - 1 tydzien nasycenie a potem 1 lub 2 x dziennie po 5 (czyli standardowo), a cp dolaczylem tak by skonczyc go w rowno z mono (czyli u ciebie w 6 tygodniu)
Szacuny
7
Napisanych postów
3712
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
59650
ciezko pwoiedziec o rezultatach bo w duzej mierze decyduje o tym dieta,
regeneracja,trening
na twoim miejscu dokupilbym mono albo male cp
pierwsza czesc cyku zrob na samy mono a na sam koniec wrzuc cp (tylko w treningowe)
Wszędzie dobrze, ale najlepiej tam gdzie się czujesz dobrze )))
Szacuny
21
Napisanych postów
2992
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
41803
dokladnie jak hator - masz 6 tygodni.. 9 porcji cp.. wiec tylkow treningowe czyli wskakujesz w polowie cyklu (zakaldajac ze masz 3x w tyg trening).. cp zbedny jest w nietreningowe.. czyli zaczynasz mono.. 2 x 5 w treningowe i 1x w nietreningowe.. nie ma potrzeby brac 2x w dni bez treningu.. od 4 tyg wrzucasz cp i jediesz mono+cp w treningowe - i moze dac jakis efekt
i jesli masz 3 x w tyg trening t owystarczy 10 porcji w tyg a ze masz ich 66 to te 6 dodatkowe uzyl bym by sie nieco nasycic na poczatek ii obejdzie sie bez dokupowania
Zmieniony przez - maly mis84 w dniu 2006-12-31 14:12:46