Barthez
...
Napisał(a)
Czesc...mam 21 lat bralem deke( malo deki) z meta 10 mg...i od tamtej pory mam problemy z libido...odblokowalem sie normalnie czyli hcg pozniej clom...Poziom tescia u lekarza badany i mam wysoki a libido brak lekarze rozkladaja rece :( czytalem dosyc podobne posty na forum ze ludzie maja podbne problemy...i chcialem sie dowiedziec jak sobie z tym poradzili?dodam ze troszke pomoglo na pcozatku branie wit b6 ale tylko na chwile teraz juz nie przynosi rezultatow...tesc to gorna granica normy :( prosze o odpowiedz z gory dziekuje
...
Napisał(a)
Witam
Na dobrą sprawę przyczyn może być bardzo dużo. Dobrze gdybyś wykonał badania podstawowych hormonow takich jak testosteron, estrogen, prolaktyna, LH i wstawił je do tematu. Badanie samego testosteronu nie wiele nam powie, bo może być zamieszanie w innych hormonach. Później należałoby dobrać odpowiednie środki żeby naprawić problem. Tylko nasuwa się pytanie czy słabe libido jest faktycznie kwestią hormonalną czy raczej siedzi w głowie. Być może masz jakieś problemy natury osobistej ? Być może jakiś problem ze swoją kobietą ? Stres? Jest mnóstwo czynników, które mogą obniżyć libido, mimo że testosteron będzie na normalnym poziomie. Możliwe również, że jesteś przemęczony albo w diecie dostarczasz zbyt mało składników odżywczych. Ale możemy jedynie gdybać. Podstawą są odpowiednie badania i konsultacja z lekarzem.
Pozdrawiam

Na dobrą sprawę przyczyn może być bardzo dużo. Dobrze gdybyś wykonał badania podstawowych hormonow takich jak testosteron, estrogen, prolaktyna, LH i wstawił je do tematu. Badanie samego testosteronu nie wiele nam powie, bo może być zamieszanie w innych hormonach. Później należałoby dobrać odpowiednie środki żeby naprawić problem. Tylko nasuwa się pytanie czy słabe libido jest faktycznie kwestią hormonalną czy raczej siedzi w głowie. Być może masz jakieś problemy natury osobistej ? Być może jakiś problem ze swoją kobietą ? Stres? Jest mnóstwo czynników, które mogą obniżyć libido, mimo że testosteron będzie na normalnym poziomie. Możliwe również, że jesteś przemęczony albo w diecie dostarczasz zbyt mało składników odżywczych. Ale możemy jedynie gdybać. Podstawą są odpowiednie badania i konsultacja z lekarzem.
Pozdrawiam

„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dodam ze branie tribulusow daje odwrotny efekt...nawet wpadlem na pomysl zeby walnac sobie propinat i zobaczyc czy bedzie lepiej...tez odwrotny efekt wtedy juz w ogole libido opadalo do zera...gdy prop przestal dzialac znowu wracalo do poziomu mizernego :(
Barthez
...
Napisał(a)
potrzeba czasu !!!
poziom tescia wzrosł bo hcg wziełes ale libido swoją drogą mozesz zainwestowac w jakiegos tribulusa
poziom tescia wzrosł bo hcg wziełes ale libido swoją drogą mozesz zainwestowac w jakiegos tribulusa

Steroids adwenture in progress.
...
Napisał(a)
Po tribulusie jeszcze gorzej spada poziom libido...a cykl i odblok byl kilka miesiacy temu jakies pol roku!! Ogolnie jest tak ze bzykam sie i opada nagle...takie dziwne krzywe kwestie...ogolnie na wszystkie
Barthez
...
Napisał(a)
zma, trzeba bylo dorzucic provi do odbloku.
i testa do deki
Zmieniony przez - StachuWLKP w dniu 2007-06-26 12:01:23
i testa do deki
Zmieniony przez - StachuWLKP w dniu 2007-06-26 12:01:23
Ale czekajcie wszyscy zblędną Wam twarze jeszcze kilka miesiecy ja Wam k***a pokaże
...
Napisał(a)
po nandrolonie niestety tak jest że niektórzy bardzo długo dochodzą do siebie. znajomy kiedys po solidnym odbloku tez miał kłopot, mowił że dopiero po około pół roku czuł że wrócił już do normy libido i stania na "wysokosci zadania".
dobrym rozwiazaniem moze byc lecznicza kuracja provironem, nawet 2-3 miesiace. Poczytaj ulotke, to lek bardzo łagodny, a działa.
edit: literówka
Zmieniony przez - dsdamian w dniu 2007-06-26 12:20:36
dobrym rozwiazaniem moze byc lecznicza kuracja provironem, nawet 2-3 miesiace. Poczytaj ulotke, to lek bardzo łagodny, a działa.
edit: literówka
Zmieniony przez - dsdamian w dniu 2007-06-26 12:20:36
...
Napisał(a)
jak to po tribulusie spada Ci libido?? jakie środki brałeś??
Willhelm
...
Napisał(a)
Srodki troche deki holenderskiej i metki...no spada...tak samo po propie...czym wiekszy poziom tescia w organizmie tym mam gorsze libido z tego wynika :/
Barthez
...
Napisał(a)
ja jestem na cyklu 700 mg prolo week i 500 mg bold i też nie mam libido :D
co się porobiło to nie wiem bo zawsze na cyklu mnie roznosiło
co się porobiło to nie wiem bo zawsze na cyklu mnie roznosiło

TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Barthez ja pytałem o rodzaje tribulusów bo twierdzisz ze po nich spada Ci libido...
Willhelm
Polecane artykuły