SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Powrot do formy i towaru po 7 msc bez treningu, diety i kontuzji

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2111

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 191 Napisanych postów 799 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 8197
Siemano mordeczki, krotka relacja z mojego zejscia z bomby, odbloku, braku treningu i michy w konsekwencji do za puszcze ia sie na dziada haha
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!

16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 191 Napisanych postów 799 Wiek 34 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 8197
Aktualne po treningu i powiem szczerze od dzisiaj dopiero wchodze na diete i wiem ze z tymi srodkamo co mam zacznie sie dopiero robic kosa przy dopietej misce

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Byla masa

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Droga do wycinki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Wycinka

1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
I w czerwcu 22 przyszedl kryzys, ostatnia fota gdzie jeszcze towar lecial ale juz delikatnie jedynie 500 Testa week, jednak i tak z roznych przyczyn zamiast mostka poszedlem w odblok, zrobilem odblok, I ogolnie gdzies tam przestalem cwiczyc, podczas odbloku padly kompletnie stawy, 20tkami nie moglem bicka robic, chwytu nie mialem wogole, jeszcze jakis czas na diklofenaku jechalem az w koncu ze lzami w oczach pie... Wszystkim dieta treningiem itp

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
W zeszly piatek odpalilem znowu rakiete i zrobilem fote mojej zapuszczonej sylwetki, no bedzie droga do odbudowy, zobaczymy zmoze wykrece lepsza forme niz byla

...
Napisał(a)
Usunięty przez Aleks za pkt 4 regulaminu
Ekspert
...
Napisał(a)
Usunięty przez Aleks za pkt 4 regulaminu
Ekspert
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Korde 3x sie dodalo, nie umiem Usunac mozna prosic o pomoc modernatorow, zeby to jakos wygladalo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 3459 Napisanych postów 17692 Wiek 48 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 201701
Zrobione, masz gen wiec szybko dojdziesz do formy powodzenia
1

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
O dziekowka serdecznie,
Teeez mam wrazeniem, ze forma wróci szybko, suple, dieta, trening odpalone i zajawka powrocila a to najwazniejsze

Pozdro
1
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zapytanie-doping

Sztos