SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Powrót do formy - porady

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 152

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11207 Napisanych postów 52119 Wiek 33 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Witam. Miałem przerwee od siłowni ponad miesiąc i czuję że strasznie wyniki poszły w dół. Jestem też na reduckji bo się strasznie zalalem o chce schudnąć okolo 20 kg . Czy ćwicząc na ujemnym bilansie mogę wrócić do ciężarów sprzed przerwy ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3043 Napisanych postów 51897 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 351433
Tak, można budować siłę również na ujemnym bilansie energetycznym, więc tym bardziej siła bez problemu wróci do normy po tak krótkiej przerwie.
Pewnie z 2 tygodnie i wszystko będzie git.

DIETETYK i TRENER ONLINE.Indywidualne konsultacje.
KONTAKT:https://healthandfitness.pl/

...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Szacuny 6379 Napisanych postów 79282 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 774738
Każdy z nas mając miesiąc przerwy byłby w słabej formie fizycznej po powrocie. Niekoniecznie sylwetkowej, ponieważ tutaj dużo będzie znależne od tego jak się odżywiamy, ale w fizycznej zdecydowanie tak. Jak najbardziej masz szansę wrócić z ciężarami do dobrych wyników będąc na ujemnym bilansie energetycznym. Do jakich, tego niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić.

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Brzuch

Następny temat

Przerwa 5 tygodni od siłowni.

electro
Polecane artykuły