Witam. Miałem przerwee od siłowni ponad miesiąc i czuję że strasznie wyniki poszły w dół. Jestem też na reduckji bo się strasznie zalalem o chce schudnąć okolo 20 kg . Czy ćwicząc na ujemnym bilansie mogę wrócić do ciężarów sprzed przerwy ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Tak, można budować siłę również na ujemnym bilansie energetycznym, więc tym bardziej siła bez problemu wróci do normy po tak krótkiej przerwie.
Pewnie z 2 tygodnie i wszystko będzie git.
Pewnie z 2 tygodnie i wszystko będzie git.
DIETETYK i TRENER ONLINE.Indywidualne konsultacje.
KONTAKT:https://healthandfitness.pl/
...
Każdy z nas mając miesiąc przerwy byłby w słabej formie fizycznej po powrocie. Niekoniecznie sylwetkowej, ponieważ tutaj dużo będzie znależne od tego jak się odżywiamy, ale w fizycznej zdecydowanie tak. Jak najbardziej masz szansę wrócić z ciężarami do dobrych wyników będąc na ujemnym bilansie energetycznym. Do jakich, tego niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz