...
Cześc, Widziałem,że jest troche tych cwiczeń w sieci ale zastanawiałem się czy jest to sktueczne czy nie. Czy warto jest się za to brać? Może lepiej jest od razu kupić sobie jakies tabsy? Jak myślicie? Czy ktoś z Was próbował może takie ćwiczenia? Mają jakieś działanie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
ecerŚmiejesz się :) No tak jest. On zwiększa elastyczność członka (mówię to w dużym uproszczeniu)
jakby Ci zwiększył elastyczność to chyba nie było by na plus

...
Pewnie zaraz zaczną się głupie komentarze, ale to hipokryci, bo większość facetów ma taki czas (szczególnie w wieku dorastania) że chciałaby "mieć większego" :) Mi kiedyś, w gimnazjum się "wymarzyło" mieć większego i z tego co się dowiedziałem to te ćwiczenia zajmują koło godziny dziennie i mizerne efekty przychodzą latami, wiec sobie odpuściłem, bo na przyrodzenie nie narzekałem aż tak.
. Więc jeżeli nie masz jakiegoś bardzo małego to sobie odpuść, bo zabraknie Ci motywacji :D
P.S. Mam kupla który, żałuje, że ma dużego, bo cytuję "kontrolowanie się cały stosunek, żeby nie włożyć więcej niż na 2/3 to nic fajnego" i mówił to z takim smutkiem na twarzy :)
. Więc jeżeli nie masz jakiegoś bardzo małego to sobie odpuść, bo zabraknie Ci motywacji :D
P.S. Mam kupla który, żałuje, że ma dużego, bo cytuję "kontrolowanie się cały stosunek, żeby nie włożyć więcej niż na 2/3 to nic fajnego" i mówił to z takim smutkiem na twarzy :)
4
...
Nawet tego nie proponowałem, bo za taki zabieg u porządnego chirurga trzeba dać tyle co za limuzynę klasy średniej, a i tak ryzyko zbyt wielkie
...
Zabieg? Ale po co. Po co podejmować ryzyko z tym związane. Są różnego rodzaju pompki które coś tam podobno powiększają. Nie wiem, nie stosowałem. Są też suplementy np penilarge które podobno przyczyniają się do zwiększonego namnażania komórek w ciałach jamistych w prąciu, przez co można osiągnąć kilka cm. Musiałbyś poczytać.
...
Justtraining dzięki za odpowiedź. Nad operacją to nawet się nie zastanawiam, Ostatnio sobie o niej czytałem to jest duży odsetek prawdopodobieństwa,że można sobie uszkodzić penisa i potem nie będzie sie mogło już tego robic. Tak więc woląłbym czegoś takiego uniknąć. Ecer a stosowałeś te penilarge?
...
Daj sobie spokój, zaakceptuj to jakim jesteś.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
ecerSą też suplementy np penilarge które podobno przyczyniają się do zwiększonego namnażania komórek w ciałach jamistych w prąciu, przez co można osiągnąć kilka cm.
Że co
... 
doping & zdrowie
...
Śmiejesz się :) No tak jest. On zwiększa elastyczność członka (mówię to w dużym uproszczeniu)
...
Krzykaczu ty Ty nie wierzysz w suplementy ?
Przecież jak na opakowaniu jest napisane, że dołożysz kilka centymetrów w penisie to tak musi być, tak samo jak od gainera nabiera się 10 kg w kilka tygodni
Przecież jak na opakowaniu jest napisane, że dołożysz kilka centymetrów w penisie to tak musi być, tak samo jak od gainera nabiera się 10 kg w kilka tygodni

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Kakao wspomaga leczenie przeziębienia i grypy
Następny temat
Krzysztof Piekarz