...
Napisał(a)
Byłem dzisiaj z matką na badaniu krwi (biochemi) aby sprawdzic czy z wątrobą wszystko gra bo moja matka mysli ze gainer to jakies swinstwo .Zadzwoniła do mnie własnie i powiedziała ze mam "poprzekraczane limity w nerkach i wątrobie" i chce isc ze mna do lekarza i jak wytlumaczyc takiej babie ze jak sie rośnie (jestem na masie sporo kg utyłem ostatnio i sie zdziwiła) to to jest normalne ? A dobrze wiemy jaką taki zasrany dokrot ma wiedze na ten temat- same stereotypy .
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
stereotypem jest to, ze lekarze o siłowni mają wiedzę tylko wyłącznie opartą na stereotypach
.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Koniu , ale tak sie składa że znam tego lekarza i walnoł już mi raz taki wykład o siłowni co napisałem nawet kiedys w temacie ze śmiesznymi sytuacjami związanymi z siłownią :P Dlatego jak teraz walnie taki wykład mojej Matce to bedzie klapa.
...
Napisał(a)
Może to oznaczać niewydolność nerek/ odwodnienie organizmu. Zalezy jak bardzo przekrzacza norme.
Pozdrawiam MIC
...
Napisał(a)
podaj wyniki
po znam normy i w przypdku wątroby i nerek
pewnie mama cie brala pod wlos!
dawaj
fosfataza?
alat?
aspat?
bilurbina?
mocznik?
kreatynina?
ggtp?
Zmieniony przez - BULMASTIF w dniu 2007-04-30 22:58:27
po znam normy i w przypdku wątroby i nerek
pewnie mama cie brala pod wlos!
dawaj
fosfataza?
alat?
aspat?
bilurbina?
mocznik?
kreatynina?
ggtp?
Zmieniony przez - BULMASTIF w dniu 2007-04-30 22:58:27
...
Napisał(a)
Fosfotaza 267,3
Amylase 95,6
AST/got 54.6
AI.T/gpt 45
Total Rili.(?) 0.49
MOCZNIK 54.8
Cholesterol 147.2
Creatine 1,43
Mam nadzieje ze to nic powaznego wkoncu ja ćwicze niecały rok z dobrze zbilansowaną dieta i raz na jakis czas jak zdarza mi sie nie zjesc posiłku to pije gainera ,może to przez to , że jako początkujący szybko przybieram na masie i dlatego sa takie nieprawidłowości (?).
Zmieniony przez - Aztis w dniu 2007-05-01 09:54:16
Amylase 95,6
AST/got 54.6
AI.T/gpt 45
Total Rili.(?) 0.49
MOCZNIK 54.8
Cholesterol 147.2
Creatine 1,43
Mam nadzieje ze to nic powaznego wkoncu ja ćwicze niecały rok z dobrze zbilansowaną dieta i raz na jakis czas jak zdarza mi sie nie zjesc posiłku to pije gainera ,może to przez to , że jako początkujący szybko przybieram na masie i dlatego sa takie nieprawidłowości (?).
Zmieniony przez - Aztis w dniu 2007-05-01 09:54:16
...
Napisał(a)
jesli nie postawisz na swoim to cie matka z lekarzem udupia tak jak mnie i teraz połowy cwiczen nie moge robic
...
Napisał(a)
Cholera , wiec przyczyna leży gdzie indziej , bull czy powaznie jest "pojechana"? Czytałem troche o fosfotazie i zaczyna mnie to powoli przerażać.
Polecane artykuły