Szacuny
21
Napisanych postów
1184
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8654
Siema Pany :)
powoli kończe OxyElite Pro i myśle by nie zacząć jakiegoś cyklu na stacku i konkretnej przedtreningówce , dostane gdziekolwiek jeszcze jakąś przedtreningówke z geranium ? jacka 3d tą starą wersje ? albo nox pump z geranium ? dobrze na mnie mesomorph działał,ale później już nie czułem różnicy.
Jeśli się orientujecie dajcie namiary na dobry stack kreatynowy i mocną przedtreningówke do tego jakieś BCAA i Amino dokupie , tak abym sie zmieścił w granicach 600zł ,ze stacku to jadłem tylko cell pumpa.
Szacuny
8
Napisanych postów
9318
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
26947
Z stackow masz np Detonator. BCAA Hi tec powder. A co do przedtreningowek na allegro jeszcze zlapiesz mozesz tez ogloszenie na Targowisku wystawic. Ewentualnie zobaczy po sklepach sportowych. Pozdrawiam
Szacuny
25
Napisanych postów
2351
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
45122
Przedtreningowke jak chcesz z 1,3d to napalm bardzo dobrze na mnie działał , z czystym sumieniem moge powiedzieć że podobna półka co stary dorian. Stak brałbym green magnitude , ewentualnie storm , detonator BCAA od hiteca powder Inne amino bym odpuścił , zwykłe białko w tabletkach , moim zdaniem nie warte zakupu i jak są braki to lepiej wpc wychodzi taniej i smaczniej
Szacuny
21
Napisanych postów
1184
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8654
też słyszałem o napalmie,pytanie czy takiego znajde ;) a słyszeliście coś o specyfiku takim jak Chain Reaction CLASSIC v2 ? podobno kopie niemiłosiernie,ale ile w tym prawdy to nie wiem :)
Szacuny
21
Napisanych postów
1184
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
8654
też słyszałem o napalmie,pytanie czy takiego znajde ;) a słyszeliście coś o specyfiku takim jak Chain Reaction CLASSIC v2 ? podobno kopie niemiłosiernie,ale ile w tym prawdy to nie wiem :)