Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11
Napisanych postów
374
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14359
Mam dodatni bilans energetyczny +1000kcal Czasami są to dni, ze jest wiecej niz 1000kcal czasami mniej, lecz nie mniej od +500kcal
Kumple patrzą na mnie i nie wierzą, że taki chudy tyle wp*****la.
Mowia, że mam jakieś pasozyty co mnie od środka wp*****lają.
Przebadalem sie, wszystko jest ok. Jestem*****owo chudy.
Mowia, zebym sprobowal dopingu i bede wygladal dobrze.
Szacuny
12
Napisanych postów
3215
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
29004
ja nie wiem
wątpie by doping Ci coś pomógł - jeżeli chcesz utyć to musisz krótko mówiac s******lić sobie przemiane materii, siedź przez miesiąc w domu i opychaj się jak świnia może to coś da.
Szacuny
9
Napisanych postów
506
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6006
Nie moge tak dluzej, kazdy wysmiewa moj wyglad. Potrzebuje przy***ac sterydy. to przez noge i dalej moge
pozdrów kumpli,
PS:56 tabs mety tak cię roz***ie że cię ci twoi kumple nie poznaja więc po co Ci to.
A tak napoważnie to moim zdanie branie mety poniżej 100 tab to tylko nie potrzbny kłopot i zamieszanie. jak już jesteś pewny na cykl to zaczynaj100 tab mety a i jeszcze jedna rzecz jeżeli trenujesz i masz zamiar trenować to wybij sobie z głowy ze to tylko bedzie ten jeden jedyny raz nie wierze w takei coś. Zaczniej sie coraz więcej 200 tab potem Omka (bo tania) itd. Z rugiej strony jak chcesz tylko imponować kolegom to też szkoda zdrowia.
pozdro
"Jedz jak świnia poć się jak świnia, bądź jak świnia!!!"
... i nie będzie co ma być tylko będzie po mojemu...
Szacuny
2
Napisanych postów
252
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
4743
No zdarzają się takie przypadki, niestety... Jeśli naprawde masz wszystko wyliczone i obserwujesz organizm, a nie rośniesz przy +1000 kcal to zwiększenie podaży nic nie da - nie tu leży problem. Niski poziom horm. anabolicznych, założe się że szczególne insy, skoro ni chu nie idzie. Jesteś dorosły, Twój wybór. Zrób na pierwszy raz 1-4 Meta 15 mg aby zobaczyć jak reagujesz na anaboliki. Po cyklu odblokuj się i przebadaj.