100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
Jedyne co mogę zrobić to zacytować mojego byłego trenera: "WALCZ KU*WA!! MASZ SIE STARAĆ KU*WA!! WALCZ!! NIE MA ŻE BOLI!"
Życzę wszystkiego dobrego. A nawiasem mówiąc to czas jest najlepszym lekarzem, zagoi rany.

Zmieniony przez - M-P w dniu 2009-02-15 23:06:21
"Musisz świecić przykładem odwagi, honoru, żarliwej dla Narodu służby"
Mojemu kumplowi kiedyś pani postawiła warunek,albo ona,albo treningi.Laska nie miała żadnych zainteresowań i czas spedzała głównie z nim,a jak go nie było to się nudziła.Kumpel powiedział jej,że trenuje już 8 lat,a ją zna dopiero rok,więc wybór dla niego jest prosty.Pani jeszcze próbowała coś tłumaczyć,ale dał sobie z nią spokój.Nam powiedział droga wojownika jest ważniejsza od kobiety

Wjechać Tobie na psychikę???***ovy fajter z Ciebie jak szukasz jakichś debinych rad na forum,każdy musi walczyć ze swoją psychiką i swoimi słabościami sam,nawet psycholog nie pomoże,jak samemu się sobie nie pomoze.
Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.

Poza tym, Panowie, jak czasem sami zrezygnujecie z treningu dla nas

Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html

Raczej ustapić niż zranić,raczej zranić niz okaleczyć,raczej okaleczyć niż zabić,prędzej zabić samemu,niż dać się zabić.
prowokacja
a jesli to prawda to se zwal chlopie

Poz
Serdecznie zapraszam na Fight24.pl

Panny często są Was wpatrzone właśnie z powodu tej pasji...Bo bez pasji człowiek staje się bezbarwny,że tak pofilozofuję wieczorową porą

Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html
Na początku to może i owszem.
Ale potem to często o tę pasję jesteście zazdrosne.
"oh oh jak cudownie że masz taką pasję, to takie męskie"

A potem
"znowu idziesz na ten trening i znowu nie masz dla mnie czasu, jak przyjdziesz z podbitym okiem to przez tydzień z Tobą nie wyjdę nigdzie, bo wstyd"

Poz
Serdecznie zapraszam na Fight24.pl