Szacuny
0
Napisanych postów
153
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
1285
Witam!
W związu że zaczyna się powoli wiosna i lato chciałbym zacząć redukcje żeby było widać ładnie mięśnie i zrobić tego wymarzonego 6-packa ;) i tutaj mam kilka pytań do was bo jestem w tej dziedzinie totalny laik.
Wiem że po pierwsze musze obliczyć swoje zapotrzebowanie a następnie odjąć od tego kcal i tutaj mam pytanie ile odjąć ?
Szacuny
1
Napisanych postów
37
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
18786
Dieta to podstawa. Trening taki sam jak na masie, staraj sie nie schodzić z ciężarów bo poleci mięsień szybciej. Możesz ewentualnie dodać aeroby na początek 3x na tydzień po pół godzinki, po jakimś czasie najwyżej dodasz sesje jeszcze albo zwiekszysZ czas.
Szacuny
0
Napisanych postów
166
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
1522
Jakieś 20 procent i patrz na reakcję organizmu. Jak bedzie zastuj zmodyfikuj. Na poczatku zmniejsz tluszcze i troszke wegli. Utrzymuj białko. Jak zero rezultatów bedzie zmniejsz węgle. Pamietaj że tłuszcze też są niezbędne
Zdrowia
Szacuny
1
Napisanych postów
37
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
18786
Zalezy ile z tego to tluszcz i jak Ty chcesz wygladac. Niektorzy chca po rzezbie miec nabite 90 kg miecha innym starczy mniej. Mozesz wazyc 77 kg miec malo miesni i samtluszcz. Takze ocen to w lustrze samemu i sie zdecyduj czy juz trzeba zrzucic smalec czy mozesz jeszcze masowac:)