Szacuny
4
Napisanych postów
483
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2902
Witam, jak w temacie chcialbym sie dowiedziec jaka przedtreningowka jest lepsza ktora gorsza itd.Przedtreningowki podam w zestawach, nad ktorymi sie zastanawiam.
-Juggernaut+cm3
-friction+cm3
-craze+cm3
-hot blood+attack
mile widziane uwagi ewentualnie wlasne propozycje.
Szacuny
2236
Napisanych postów
23915
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
397340
najlepiej jakby byly osoby ktore brały wszystkie lub kilka z nich..
ja osobiscie moge wypowiedziec sie jedynie na tamat pierwszej bo na ta załapałem sie przy okazji testu przy tym porcjach co miałem okazje zjesc dla mnie jak najbardziej godny polecenia supelek
reszta z opinii tez solidnie wypada choc z kazdym cos bylo ostatnio, czy to zmiana skladu czy jeszcze co innego.
wiec ten pierwszy mozna by pokusic sie o stwierdzenie ze najpewniejszy w obecnej chwili co do trzymania skladu
Zmieniony przez - wincol w dniu 2012-12-19 00:07:27
Szacuny
4
Napisanych postów
483
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2902
no wlasne w tych skladach jest pies pogrzebany. napisales mi wszystko to o co mi chodzilo. ostatnio sporo siedzialem nad tematem przedtreningowek i im wiecej czytam tym mniej wiem
Szacuny
2236
Napisanych postów
23915
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
397340
no tak jest czasami, dla spokojniej glowy ja bym brał cos innego, odnosnie czego nie bylo zadnych watpliwosci odnosnie zmiany skladu, podrobek czy wycofywania i wprowadzania wersji v2,
Szacuny
2236
Napisanych postów
23915
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
397340
Assault np. tez dobre opinie zbiera, poczytaj sobie w tematach z testami jest juz sporo takich tematow lub po prostu w tematach w dziale, sporo jest zapytan o takie suple , szybko cos znajdziesz na pewno
Szacuny
4
Napisanych postów
483
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2902
wiesz co?ostatnio byl shotgun i wlasnie ten betabolic, ktorego sobie chwale, bo naprawde jest dobry i mocno dzialal na mnie.mrowienie w rekach mialem za kazdym razem gdy bralem po treningu i w dnt.bralem juz nitro xpand saw i wlasnie ten shotgun(slabo dzialal)