SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pomysly na shake'a...

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1395

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 498 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3645
Podajcie wlasne domowe pomysly na shake'a ktorego robicie np po powrocie z silowni, lub po jakims ciezszym wysilku...

Jesio tyćku bedem wielki...
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2930 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 13308
pół litra mleka, bioJogurt, 2 białka, kakao do smaku / cukier, kostka twarogu, wychodzi tego dosyć sporo dlatego ja to dziele na 3 posiłki 100 ileś tam g białka Dokładniej masz w poście ppt:" Szukasz koktaili, tu masz wszystkie" niestety linku nie pamiętam

Wszystko co liczy się, to to co się liczy... Dla mnie są to dziewczyny, czyli fajne dupcie i pare innych rzeczy. A czym to jest dla ciebie
Każdy dzień to nieskączone dążenie do ludzikiej doskonałości, zlikwidowania wad, umocnienia plusów.
Chcesz mi pomóc Kliknij: http://sisco.pl/cgi-bin/ref/ref.pl?ID=482639
https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img]SFD FIGHT CLUBSFD FIGHT CLUBSFD FIGHT CLUB[img]../../buziaki/29.gif" alt="" />
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11126 Napisanych postów 51319 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
WYSZUKIWARKA ;/

pozdro

haaron

----------------------------------------------
To TYLKO MOJE ZDANIE, mozesz uwazac inaczej !!!!
<BANG!> YoU'rE DeAd, BrAiN`s OuT YoUr HeAd ;]
* pomoglem? kliknij gdzies tu ----------------------------------------------->
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Pierś z kury

Następny temat

wspomagacz

WHEY premium