SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pomocy potrzebuje do mojego treningu

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 733

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 102 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1783
Witam, mam taki mały problem 
Staż mam 1 rok i chciał bym zrobić trening na masę, lecz nie wiem jakie ćwiczenia mam dać, dodam że wybraną dietę mam.
Właściwie nie wiem ile powtórzeń, ile serii, jaki ciężar( w procentach) i oczywiście jakie ćwiczenia. Na brzuch wykonuje Trening A6W więc na brzuch treningu na razie nie potrzebuje,
Mój plan wygląda tak:

Poniedziałek: Klatka, triceps
Wtorek: Barki, biceps
Środa: tak jakby dzień wolny więc ćwiczę tylko brzuch i przedramię
Czwartek: kaptury nogi i plecy
Piątek: klatka

Klatkę wykonuje 2 razy w tygodniu ponieważ zależy mi na niej najbardziej

Czekam na wasze propozycje odnośnie ilości powtórzeń, serii i jakie ćwiczenia wykonywać i oczywiście jakim ciężarem 
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1742 Wiek 151 dni Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 17683
Staż rok i niewiesz co robić ?! i Ty się nas pytasz ...
Proponuje troche poczytać i ułożyć plan, a nie same POŁĄCZENIA GRUP. Wszystkie odpowiedzi masz w atlasie i postach podwieszonych.
Pozatym Twoje połączenie mi nie pasują, chodźby barki na drugi dzień po klacie. I czwartek - trening naprawde byłby bardzoooo długi. Brzuch ćwicz 3-4 razy w tygodniu. Ułuż plan 3-4 dniowy. Idź na JAKOŚ nie ilość. To, że będziesz robił klatke 2 razy w tyg nieoznacza, że będziesz miał ją lepszą.

/pozdro

Destiny is in your hands.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

TRENING KUMULACYJNY

Następny temat

co sądzicie o takim ćwiczeniu?

Obnizka