Szacuny
3
Napisanych postów
7
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
20
Witam, mam problem.. mam 18 lat.. i od jakichs 2 lat mam problem z tym chyba.. moje sutki sa troche DUZE, i wygladaja jakby byly napompowane takie... Jak jest zimno czy cos to sie skurcza i wygladaja normalnie, takie wlasnie chce miec ciagle.. a nie ze na plazy cieplo sie zrobi i mi sutki spuchna jak balony.
Jesli to jest lipomastia- to ze tluszcz zbiera sie na klatce, bo mam troche na klacie tego tluszczu wlasnie, ale od tego tez sutki puchna?:/ I jestli to jest to.. to co pomoze? Cwiczenia ? pompki?? prosze o pomoc kogos z tym samym probleme najlepiej, wyleczonym :3
przeczytaj, tylko uważnie oddzielając ziarno od plew co raczej nie będzie trudne bo wszytsko jest dośc dobrze wyjaśnione[bylebys tylko przeczytał całość a nie tylko początek]
Zmieniony przez - apokalipsa w dniu 2011-04-18 21:09:35
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
3
Napisanych postów
7
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
20
I chce dodac ze mam 184Cm wzrostu i waze 80Kg... tluszcz mam glupio ulozony, mam duzo tluszczu na dupie, troche na brzuchu, na klatce sporo.. rece mam chuude...
Szacuny
0
Napisanych postów
375
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
2054
Wyraznie w temacie na temat zwalczania lipomastii napisał, ze tak. Redukcja jak kazda inna tluszcz zrzucisz, a rozmieszczenie to juz kwestia genetyki. Mam taki sam problem jak Ty, ale naszczescie go pokonalem. No teraz przez zime jadlem za duzo to znowu mi sie przytylo, ale sie nie przejmuje bo to kwestia maksymalnie 2 miesiecy treningu i odpowiedniego zywienia sie. Masz podwieszony temat z planem na rzezbe, przeczytaj go, a nastepnie wypruboj. Tak jak wczesniej ktos napisal afterburning, HIIT 2x/week + TABATA( nie probowalem, ale napewno sprobuje) :) I jak juz sam napisales jesz duzo. Jest to pewnie nieracjonalne i nieregularne jedzenie, wiec zacznij jesc co 2.5-3h i najlepiej wg diety Carb Cycling, a bedzie dobrze. Tez jestem typowym endo wiec cos o tym wiem i wiem :) Powodzenia
Bogatym nie jest ten kto posiada, lecz ten, kto daje.
Szacuny
17
Napisanych postów
1643
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16475
Co ja mogę polecić - ciężki trening z głównymi ćwiczeniami(martwy ciąg, przysiad) w ciężkim przedziale siłowym 6 powt w dół na produkcję testosteronu i do tego warzywa zielone w ilości minimum pół kilo dziennie(szpinak, brokuł, kalafior, brukselka, ogórki) jako antyestrogeny.
Ponadto dietę trzeba dopiąć i bynajmniej nie jeść "o połowę mniej", chyba że chcesz się wykończyć.
Możesz też mieć po prostu duże suty - tak jak ja Jak zimnem zawieje to się kurczą i są fajne, można szyby rysować , natomiast zazwyczaj są większe, a lipo raczej nie mam.