...
Napisał(a)
cze. doradzcie mi co zrobic. mam ok 250 zł i nie wiem czy wybrac winko w tabsach czy w strzałach. mam 17 lat trenują ok. 8-9 msc. najbardziej boje sie o skutki uboczne (trądzik, włosy itp). doradzcie cos
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
17 lat ?? Papierosy od 18 lat, alkochol od 18 lat i kols od 18 lat ... wiec Ci podziekujemy
8 miechow treningu ?? i za koks chcesz sie lapac juz ?? Moze pierwszo pocwicz z 2-3 lata a puzniej wroc tu to cos Ci doradzimy
250 zl ?? za tyle to mzoesz se kilo cukierkow kupic i 2 kilo wafelkow + 2 litrowa cola i bedzie good

8 miechow treningu ?? i za koks chcesz sie lapac juz ?? Moze pierwszo pocwicz z 2-3 lata a puzniej wroc tu to cos Ci doradzimy

250 zl ?? za tyle to mzoesz se kilo cukierkow kupic i 2 kilo wafelkow + 2 litrowa cola i bedzie good

...
Napisał(a)
"250 zl ?? za tyle to mzoesz se kilo cukierkow kupic i 2 kilo wafelkow + 2 litrowa cola i bedzie good " - starczy jeszcze na ksiazki,zeszytyi piornik do szkoly 

...
Napisał(a)
rezunz ta kozacka jest
tamta to jakas taka wsciekla-zlosliwa byla od tego koksu juz
biernas no taq
Zmieniony przez - tomaszeq w dniu 2004-09-19 15:38:41

biernas no taq

Zmieniony przez - tomaszeq w dniu 2004-09-19 15:38:41
...
Napisał(a)
no taka była widać ze cos knuła ***ana tez mi sie nie podobala 

hihihi
...
Napisał(a)
rezun po tej widac ze strzala ***nela asz jej galy wyszly z orbit i jest ostro zadowolona 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!