SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Pomocy! Estradiol 441 mimo stosowania anastrozolu. Tren enan dawki 1cykl

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 343

Formularz - Proszę o pomoc

Waga

Wzrost

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 102 dni Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 84
Witajcie. Kieruję się do was z prośbą o pomoc i rady. Generalnie wahałem się aby wstawiać tu post, stąd też bardzo proszę o konkretne odpowiedzi, rady a nie zbędne posty typu że za wczas a tym bardziej na tren, że nie właściwie postąpiłem, że nie nadaje się na cykl itp itd bo ja doskonale na ten moment zdaję sobie sprawę z błędów jakie popełniłem i popełniam aczkolwiek jak to się mówi, każdy jest kowalem własnego losu, ja mam swoje w głowie i spędziłem kilkanaście godzin na słuchaniu doświadczonych kulturystów w tematyce saa, jestem pod opieką lekarza, niestety, dopiero jak wszedłem na bombe ale to nie ma znaczenia w tym temacie i też nie mam zamiaru się z tego tłumaczyć bo to tylko i wyłącznie moja sprawa a oczekuję tylko pomocy bo chce ciągnąć cykl z mostkami na ile zdrowie pozwoli. Z góry uprzedzam że nie zrobiłem badań przed cyklem i z tego powodu najbardziej żałuję iż wszedłem bez kompletnie żadnej wiedzy do pierwszej iniekcji. Na ten moment już nabyłem respektu oraz zdaję sobie sprawę że skutków ubocznych jakie mogą wystąpić i że nie jest to coś do czego można podejść na pełnym luzie nie monitorując swojego zdrowia.

A więc przechodząc do sedna:
Jestem na bombie od ponad 5 tygodni, cypio 250 e5d. 3 dni temu poszedł pierwszy strzał tren enana 200mg którego mam zamiar walić co 5 dni ale tutaj mam jeszcze dylemat, otóż doskonale sobie zdaję sprawę iż biorę się na pierwszy cykl za chyba najmocniejsze, najbardziej ryjące organizm i psyche saa i zastanawiam się czy dawka 100mg e3d bądź e4d nie będzie w moim przypadku rozsądniejsza (tak, wiem że żadna nią nie jest w moim przypadku, nie trzeba pouczać) i zostaniu przy cypio 250 e5d chodź rozważam e4d więc proszę kogoś obeznanego w temacie o radę w tej kwestii.
Jednak najważniejsze dla mnie na ten moment jest ogarnąć estradiol, którego wyj**ało dosłownie w kosmos. Wczoraj robione badania, wynik: 441 (11-44 norma)
Wynik ten jest po nie całych 2 tygodniach stosowania ari 1tab e2d dwa razy, później 1/4 e2d a wynik sprzed ponad 2 tygodni to 145e2 i wtedy była jeszcze prolka na 63,87, teraz po 2 tabsach dostinex 0,5mg e7d ładnie zbiło do 10,91 (norma 3,46- 19,4)
Samopoczucie okropne, bóle w krzyżach, bóle nadgarstków podczas treningu, apatia itp. Ogólnie lekarz mi zalecił abym brał 1 tabletkę co 2 dni przez 3 tygodnie i wtedy zrobił badania, że to urolog, postanowiłem zaufać forumowiczom aby walić te 1/4 i sprawdzić po 2tyg no i tego wyniku się nie spodziewałem przy kuracji ari z recepty.
Ogólnie to mam zamiar iść do androloga kiedy tylko budżet na to pozwoli, stąd teraz zwracam się o pomoc do was co mogę zrobić w obecnej sytuacji.
Wczoraj z przerażeniem wziąłem półtora tabsa po otrzymaniu wyników i zastanawiam się jak to dalej rozegrać byle by samopoczucie się ustabilizowało, libido wróciło a raczej chciałbym poczuć w końcu to prawdziwe libido na teściu bo na ten moment może przez kilka dni miałem coś tam podwyższone libido niż normalnie albo po prostu sobie to wkręciłem jak to czasami bywa bo po otrzymaniu pierwszych wyników od razu padło w ten sam dzień widząc wywalone e2 i prolaktynę. Teść za to mam legit 3460 (norma 240,24 - 870,68).
Dostosować się do zaleceń urologa i brać po 1 tabsie co 2 dni i za 2tyg badania?
Czy może lepiej już kołować symex?
Jeszcze pytanie odnośnie trena i ogólnie długich estrów. Jak to jest z tym ładowaniem się przez 3-4tygodnie enana?
Jeżeli poszedł pierwszy strzał to regeneracja, spalanie tłuszczu i reszta pozytywów tego środka już w jakimś stopniu się rozpoczęła? Czy będę mógł już po 3tyg zauważyć lepsze efekty względem cypio testa solo? Po jakim czasie mogę się spodziewać podbicia prolaktyny i na co zwrócić uwagę?
Myślę że to wszystko, jeśli coś nie jasne to chętnie odpowiem na pytania oraz będę mega wdzięczny za pomoc i rady, z góry dziękuję za wypowiedzi.

Wiek 24

Waga 104

Wzrost 186

Obwód ramienia 39

Obwód klatki 116

Obwód talii 110

Staż na siłowni 3 lata z przerwami.
Obecnie pół roku regularnej siłowni bez żadnych supli (rekompozycja 120kg do 99kg) przerwa 3,5 miesiąca powrót wraz z wejściem na bombe od ponad 5 tygodni

Dieta 200-250g białko. 300g węgli. 80g tłuszcze

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe 0

Opisz swój plan treningowy FBW 3-4x w tygodniu, za tydzień split 5-6x w tygodniu żeby wycisnąć ile się da z trenu i testa.

Cel cyklu: Rekompozycja

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej): 25?

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) mezomorph

Stan zdrowia: dobry

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia: porost owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)?

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Klatka: 100
Martwy: 100
Przysiad: 90
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1262 Napisanych postów 1999 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54174
Za dużo czytania. Objawy masz jak uwalone estro bys miał co jest bardzo prawdopodobne jeśli chodzi o dawkowanie Ari to takiej ilości testa xD i teraz do sedna, tren zakłamuje wyniki badań estro ;) powinieneś ustabilizować estro przed wejściem na tren i dopiero na niego wchodzić ;) bo teraz to jedna wielka p***a. Odstaw tren, odstaw Ari, za jakis czas zacznij od nowa czyli test, dopasowanie dawki IA, i dopiero tren i w IA już nic nie majstrować z dawkami ;)
1

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106254 Napisanych postów 377969 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710613
J.w.

Kto ci wymyśl tren na 1 cykl? U ciebie potrzebna jest duża redukcja sam test to max
O badaniach już nie wspomnę przed cyklem bo zawalies grubo sprawę

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Wiek 102 dni Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 84
Czy to że ten wynik został oszukany przez trena jest bardziej prawdopodobne niżeli rzeczywiście taki wysoki estrogen. Po tej 1,5 tabsy ari jednak coś się poprawia. Tren sobie sam wymyśliłem, jak pisałem, nie potrzebne mi posty pouczające tylko proszę o pomocną z ogarnięciem tego hormonu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1262 Napisanych postów 1999 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54174
Już masz napisane, zejdź z trenu, ogarnij estro bo teraz to możesz wróżyc z kuli jedynie ile czego i jak.
1

S ex
A lkohol
A naboliki

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problem z libido. Niski wolny testosteron WYNIKI Z LAB

Następny temat

Problem przy małych dawkach prolongatum Jelfa

WHEY premium