A więc przechodząc do sedna:
Jestem na bombie od ponad 5 tygodni, cypio 250 e5d. 3 dni temu poszedł pierwszy strzał tren enana 200mg którego mam zamiar walić co 5 dni ale tutaj mam jeszcze dylemat, otóż doskonale sobie zdaję sprawę iż biorę się na pierwszy cykl za chyba najmocniejsze, najbardziej ryjące organizm i psyche saa i zastanawiam się czy dawka 100mg e3d bądź e4d nie będzie w moim przypadku rozsądniejsza (tak, wiem że żadna nią nie jest w moim przypadku, nie trzeba pouczać) i zostaniu przy cypio 250 e5d chodź rozważam e4d więc proszę kogoś obeznanego w temacie o radę w tej kwestii.
Jednak najważniejsze dla mnie na ten moment jest ogarnąć estradiol, którego wyj**ało dosłownie w kosmos. Wczoraj robione badania, wynik: 441 (11-44 norma)
Wynik ten jest po nie całych 2 tygodniach stosowania ari 1tab e2d dwa razy, później 1/4 e2d a wynik sprzed ponad 2 tygodni to 145e2 i wtedy była jeszcze prolka na 63,87, teraz po 2 tabsach dostinex 0,5mg e7d ładnie zbiło do 10,91 (norma 3,46- 19,4)
Samopoczucie okropne, bóle w krzyżach, bóle nadgarstków podczas treningu, apatia itp. Ogólnie lekarz mi zalecił abym brał 1 tabletkę co 2 dni przez 3 tygodnie i wtedy zrobił badania, że to urolog, postanowiłem zaufać forumowiczom aby walić te 1/4 i sprawdzić po 2tyg no i tego wyniku się nie spodziewałem przy kuracji ari z recepty.
Ogólnie to mam zamiar iść do androloga kiedy tylko budżet na to pozwoli, stąd teraz zwracam się o pomoc do was co mogę zrobić w obecnej sytuacji.
Wczoraj z przerażeniem wziąłem półtora tabsa po otrzymaniu wyników i zastanawiam się jak to dalej rozegrać byle by samopoczucie się ustabilizowało, libido wróciło a raczej chciałbym poczuć w końcu to prawdziwe libido na teściu bo na ten moment może przez kilka dni miałem coś tam podwyższone libido niż normalnie albo po prostu sobie to wkręciłem jak to czasami bywa bo po otrzymaniu pierwszych wyników od razu padło w ten sam dzień widząc wywalone e2 i prolaktynę. Teść za to mam legit 3460 (norma 240,24 - 870,68).
Dostosować się do zaleceń urologa i brać po 1 tabsie co 2 dni i za 2tyg badania?
Czy może lepiej już kołować symex?
Jeszcze pytanie odnośnie trena i ogólnie długich estrów. Jak to jest z tym ładowaniem się przez 3-4tygodnie enana?
Jeżeli poszedł pierwszy strzał to regeneracja, spalanie tłuszczu i reszta pozytywów tego środka już w jakimś stopniu się rozpoczęła? Czy będę mógł już po 3tyg zauważyć lepsze efekty względem cypio testa solo? Po jakim czasie mogę się spodziewać podbicia prolaktyny i na co zwrócić uwagę?
Myślę że to wszystko, jeśli coś nie jasne to chętnie odpowiem na pytania oraz będę mega wdzięczny za pomoc i rady, z góry dziękuję za wypowiedzi.
Wiek 24
Waga 104
Wzrost 186
Obwód ramienia 39
Obwód klatki 116
Obwód talii 110
Staż na siłowni 3 lata z przerwami.
Obecnie pół roku regularnej siłowni bez żadnych supli (rekompozycja 120kg do 99kg) przerwa 3,5 miesiąca powrót wraz z wejściem na bombe od ponad 5 tygodni
Dieta 200-250g białko. 300g węgli. 80g tłuszcze
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe 0
Opisz swój plan treningowy FBW 3-4x w tygodniu, za tydzień split 5-6x w tygodniu żeby wycisnąć ile się da z trenu i testa.
Cel cyklu: Rekompozycja
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej): 25?
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy) mezomorph
Stan zdrowia: dobry
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia: porost owłosienia
PPM (podstawowa przemiana materii)?
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
Klatka: 100
Martwy: 100
Przysiad: 90