...
Napisał(a)
Witam mam ogromy problem z bratem ma dopiero 17 lat a juz koksuje jest juz po cyklach z metka propem i oma wazy 90kg a na klate ciska 60kg jak moge mu pomoc nic do niego nie dociera mowi ze bedzie dalej koksowal bo lepiej na tym wychodzi niz na odzywkach w sensie lepsze przyrosty. Może jest wielki ale cisnie tylko 65kg na klate jak mu moge pomoc ?co mu moze sie stac jak bedzie dalej koksil?:( POMOCY!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
wydaje mi się że ****a to da... wiem bo też zaczynałem w tym wieku i tez brat chciał mnie od tego odciągnąć a później nawet rodzicom się nie udało...
Patrz komu ufasz
...
Napisał(a)
powiedz rodzicom 

...
Napisał(a)
To ile brał przed tym wszystkim? 15 kg
I ile wkońcu na tą klate 60 czy 65?
Zmieniony przez - novicjusz_ w dniu 2007-10-08 20:30:18

I ile wkońcu na tą klate 60 czy 65?
Zmieniony przez - novicjusz_ w dniu 2007-10-08 20:30:18
Żyj tak, jakby każdy dzień miał być ostatnim dniem twojego życia.
...
Napisał(a)
niewiem moze z 20 prosze o konkretne odpowiedzi rodzicom nie bede kapowal bo nie jestem konfi a pozatym w *** prze***ane by mial
...
Napisał(a)
A poza tym to martwisz się jego zdrowiem, czy tym że bierze 60 na klate?
...
Napisał(a)
NO cóż... Jak jesteś starszy to po prostu użyj argumentów siłowych, oraz daj mu ultimatum, że powiedz starym jak nie przestanie i nie poczeka do 20 roku życia.
...
Napisał(a)
a moze mu cos pozniej zaszkodzic te przepbyte cykle z oma meta i propem?
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/SKUTKI_UBOCZNE_STOSOWANIA_STERYDOW_U_OSOB_NIEPELNOLETNICH-t301193.html
Niech poczyta
Niech poczyta
...
Napisał(a)
Ponoć 5 lat starszy jesteś, ponoć ponad 2 razy więcej ciśniesz niż brat i będziesz miał kłopoty!?! Dziwne...
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
SirLeon - czytaj skutki uboczne działania SAA
Czasem wychodzą one po latach, trudno je przewidzieć, w szczególności gdy ma się z nimi styczność w tak młodym wieku i w znacznych ilościach.
Czasem wychodzą one po latach, trudno je przewidzieć, w szczególności gdy ma się z nimi styczność w tak młodym wieku i w znacznych ilościach.
Polecane artykuły