0
...
Napisał(a)
Może zaczne od tego,że jestem kajakarzem trenuje ponad 6 lat.Miałem rok przerwy.Od 3 miesięcy trenuje i wróciłem do treningu.Lecz niestety mi się przytyło waże 100 kg przy wzroście 180 cm.Zależało by mi na schudnięciu około 20 kg do marca.Mam treningi 6 razy w tygodniu,w tym 7 dzień to jakieś aeroby i sauna.Mój trening zaczyna się od ergometru,coś podobnego do ergometru wioślarskiego,czasem są to normalne dystanse,czasem interwały trwa to ok.40 min.Później robie rozwojówke czyli na wszystkie partie mięśni,siła dynamiczna,minutowa,obwody,siłowa po 6-8 seri,10 ćwiczeń.Mam takie pytanie w sprawie suplementacji czy storm i shock therapa,białko,l-glutamina,beta ala9 i aminokwacy purple wrathh to dobry pomysł przy diecie low carbo.Czy branie shocka i storma mija się z celem przy diecie redukcyjnej.Czy wogóle jest możliwe robienie masy mięśniowej i spalenie 20 kg tłuszczu naraz?Z góry dziękuje i proszę o wyrozumiałość.
0
0
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Aktualizacja!!TU_PYTAMY_O_SPALACZE_TŁUSZCZU__TYLKO_Z_ANKIETA_STR_1-t474893.html
co do masy i redukcji na taką skalę - nie, nie da się.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-11-28 19:55:58
co do masy i redukcji na taką skalę - nie, nie da się.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-11-28 19:55:58
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Polecane artykuły