Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
14 dni
Przeczytanych tematów
271
Witam serdecznie przejdę od razu do konkretów. Całe życie siedzę w sporcie od 2 lat jest jakaś masakra przędę wszystkim brak regeneracji rano budzę się zmęczony nogi bolą w nocy się wybudzam 2-3 razy chodzę ciągle poddenerwowany zły ale libido i fajka dobre. Dbam o higienę życia czyli sen , dieta, suplementacja trening teraz tylko 3 x siłka. Na początku myślałem że mi to przejdzie samo. Zrobiłem badania krwi pod ewentualne TRT. Proszę o interpretację badań i oczywiście poradę co dalej mogę z tym zrobić. Z góry dziękuję wszystkim za pomoc
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
14 dni
Przeczytanych tematów
271
Dziękuję za odpowiedź też tak myślę że może to starczyć w moim przypadku. Chociaż testosteron wolny w glebie i wysokie shbg też mu nie sprzyja ale to pewnie drugo rzedny problem. Co polecasz na zbicie u mnie prolaktyny i w jakich dawkach.
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
14 dni
Przeczytanych tematów
271
Mam 45 lat wiem że legalnie żaden lekarz się nie podejmie bo testosteron całkowity 600 ale wolny słabiutko, od jakiegoś czasu regeneracja słaba a cały czas trenuję
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
14 dni
Przeczytanych tematów
271
Mam pytanie mam już dostinex opakowanie 2 tabletki po 0.5 lekarz kręcił nosem bo mówił że to nie za wysoka prolaktyny ale dał recke. Pytanie jak teraz wziąć przy mojej prolaktynie może ktoś doradzić.