Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
184 dni
Przeczytanych tematów
49
Lece od 5 tygodni na cyklu :
250mg e3d cypio
300mg e3d boldenon I oxa 20mg ed
Siedzę aktualnie w więzieniu i nie mam dostępu do badań jak mogę zadbać o profilaktykę estro i prolki co brać i kiedy może ktoś coś doradzi udało mi się załatwić anastrazole i cabaser wziąłem narazie pół tego i pół tego następna dawkę za 3 dni ale nie wiem przez jaki czas?
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
184 dni
Przeczytanych tematów
49
. WIEK: 31
2. WAGA: 97
3. WZROST: 180
4. WYMIARY:
-biceps: 42
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 4lata
6. DIETA:
-białko: 200
-węglowodany: 400
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: enan deka bold oxa
8. TRENING: 5razy w tyg
9. CEL CYKLU: rzezba
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: enan solo rok temu
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy):
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 150
-martwy ciąg: 300
-przysiad: 160
Szacuny
403
Napisanych postów
1736
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
29560
Jezeli masz.oryginalne eq to.musisz uwazac ze zbijaniem estro w ciemno bo.stawy tutaj naprwno sie odezwią.Swoją drogą 300paki na mc to plecy musisz miec mocne i nogi
Szacuny
403
Napisanych postów
1736
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
29560
Tak hcg podajesz podczas cyklu.2x500j.m na tydzien lub 5000j co 4tyg podzielone 2-3inj co 3 dzien.Prolka mozesz podac cwiartke jak bedziesz czul sie senny,slabe libido,zmeczenie.Ja przy cyklu stosuje 1/4 raz na 14dni,ale.znowu umnie ida nadrolony,da sie jednak wyczuc jak prolka winduje do gory.Tutaj jest ciezej trzeba bardziej kierowac sie odczuciami,gdzie generalnie moga byc mylne najlepiej dobierac dawkowanie pod badania.Tutaj jednak musisz kierowac sie opcją alternatywną.Wysokie estro tez pociagnie prolke do gory ,ale przy twoim zestawie z estro nie ma co.kombinowac,bo bedzie wiecej strat niz pozytku.