Witam.
Mam problem z kupnem ławki, ponieważ miałem już kupować keltona, ale ostatnio sporo naczytałem się na temat tej firmy na sfd imam teraz pustkę w głowie co o nich myśleć. Od razu uprzedzam odpowiedzi, że samemu nie będę robić ławki bo jeżeli chce się coś porządnego złożyć to wcale tak bardzo tanio nie wychodzi, a po śmietniskach nie będę chodził
Od Kamila też nie kupię bo z wysyłką kosztowałoby mnie to bardzo dużo więc pozostaje zakup przez internet. Jeżeli ktoś mógłby mi pomóc byłbym bardzo wdzięczny. Mam na to przeznaczone maksymalnie 400 złotych, ale wolałbym się wyrobić w 350 złotych. Potrzebuję ławki z modlitewnikiem no i oczywiście skosem. Z oddzielnymi stojakami chyba się nie wyrobię w tej cenie, a więcej pieniążków niestety nie mam, więc muszę się zadowolić stojakami razem z ławką. Pozdrawiam
Mam problem z kupnem ławki, ponieważ miałem już kupować keltona, ale ostatnio sporo naczytałem się na temat tej firmy na sfd imam teraz pustkę w głowie co o nich myśleć. Od razu uprzedzam odpowiedzi, że samemu nie będę robić ławki bo jeżeli chce się coś porządnego złożyć to wcale tak bardzo tanio nie wychodzi, a po śmietniskach nie będę chodził