...
Napisał(a)
Cześć na "siłowni" trenuje już dłuższy czas ale początki były bardzo nieprzemyślane co skutkowało brakiem jakichkolwiek efektów czy to mięsni czy też siły (świadczy o tym np. 37.5 cm w ramieniu). Od jakiś 3-4 miesięcy trenuje planem Bill Star 5x5 ponieważ postanowiłem jakoś to poukładać i zdobyć trochę siły. Siła jakoś tam poszła do przodu ale chciałbym spróbować czegoś nowego i tu mam prośbe do was w pomocy przy ułożeniu planu typu góra dół na cztery dni. Chciałbym aby były tam ćwiczenia wielostawowe wyciskania wiosło półsztangą mc push press czy podrzut itp. Nadal chce budować siłe na np. 5 powt ale chciałbym dorzucić trochę objętości ale z głową. Ja na tworzeniu planów nie znam się kompletnie dlatego o proszę o pomoc.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
>>> Maszeruj albo giń <<<
...
Napisał(a)
Krawat a da się ten plan trochę zmodyfikować bo na barki 1 ćwiczenie to wydaje mi się że będzie mało
...
Napisał(a)
Wszystko sie da zmodyfikować ale tam jest dużo wiecej cwiczen na barki niż tylko military. Bark popracuje mocno np przy wyciskaniu skos, pompkach czy poreczach, wioslowaniach itd.
>>> Maszeruj albo giń <<<
Polecane artykuły