...
Istnieje takie coś? Z Bydgoszczy. Podejrzewam jakiś szmelc, bo pierwsze słyszę o PPL, Chociaż buteleczka wyglada O.K nie tykana ta "aluminiowa?" obwódka. Wypowie się ktoś chociaż czy słyszał o takim czymś.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
@Sniades
"dobra znawcy sory za offtop ale chyba od kogos to mial ? to nie jest jakis srodek kolekcjonerski ? wiec z kad to mial ? chory na nic nie jest zeby to bral i recepty tez nie mial ? wiec po co na co i od kogo ? "
"Vitalis ty idioto ty widzisz co jest napisane ? czy sie pytalem czy koks to oryginal czy fake ?
radze zamiast rutinoscorbinu kupic jakas lekture"
Ty potomku wiatru i kurzu...
Myślenie jest przyszłością, a ja u ciebie tej przyszłości nie widzę...
Tak jeszcze doglebniej ci tlumaczac to nawiazalem do wypowiedzi kolegi BLACHAPL
Zmieniony przez - Vitalis w dniu 2011-02-15 21:25:41
"dobra znawcy sory za offtop ale chyba od kogos to mial ? to nie jest jakis srodek kolekcjonerski ? wiec z kad to mial ? chory na nic nie jest zeby to bral i recepty tez nie mial ? wiec po co na co i od kogo ? "
"Vitalis ty idioto ty widzisz co jest napisane ? czy sie pytalem czy koks to oryginal czy fake ?
radze zamiast rutinoscorbinu kupic jakas lekture"
Ty potomku wiatru i kurzu...
Myślenie jest przyszłością, a ja u ciebie tej przyszłości nie widzę...
Tak jeszcze doglebniej ci tlumaczac to nawiazalem do wypowiedzi kolegi BLACHAPL
Zmieniony przez - Vitalis w dniu 2011-02-15 21:25:41
...
Napisał(a)
Hehe kurde akurat blut w kompie coś nie działa i fotek nie mogę wrzucic, autentycznie mam taki wynalazek. Jestem roz.....ny tym. Dlatego pytam ;d pokombinuje z blutem;d
...
Napisał(a)
Nareszcie bez zbednego pier....nia made in hungary vietnam czy inny weiBrussland
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Polecane artykuły