Ja zaczne

zrodlo onet.pl
Anglia: Rasiak bohaterem meczu!
Grzegorz Rasiak został bohaterem meczu angielskiej Championship pomiędzy Derby County a Nottingham Forrest. Spotkanie zakończyło się remisem 2:2, a Polak dwa razy wpisał się na listę strzelców.
Rasiak w 12. minucie otworzył wynik, gdy wykorzystał dokładne podanie Mortena Bisgaarda i strzałem głową z 9 metrów pokonał golkipera gospodarzy.
Nottingham wyrównał w 36. minucie, zaś w 69. objął prowadzenie. Na 12 minut przed końcem meczu Rasiak popisał się kolejnym celnym strzałem głową. Tym razem Polakowi podawał Chris Makin.
Rasiak wpisał się do sędziowskiego protokołu jeszcze w 55. minucie, kiedy to obejrzał żółtą kartkę.
Polski napastnik zdobył już w tym sezonie 14 bramek w Championschip.
--------------------------------------
Bundesliga: Bramka Smolarka!
Euzebiusz Smolarek wpisał się na listę strzelców w meczu 23. kolejki Bundesligi. Drużyna Polaka. Borussia Dortmund, wysoko pokonała FSV Mainz 3:0.
Polak otworzył wynik spotkania w 28. minucie. Po doskonałej akcji Larsa Rickena z bliskiej odległości skierował piłkę do bramki.
W 54. minucie na 2:0 podwyższył Jan Koller, zaś 20 minut później wynik ustalił najlepszy na boisku Ricken.
----------------
Rasiakowi niezle idzie

A Smolarek do odkad przyszedl do BVB to wymiata

Doradca w dziale ,,Piłka nożna''
Nagrody w Typerze sfd.pl funduje Sklep Kibica http://www.ISS-sport.pl